Mitsubishi Galant 98-2000 metu kuri ?
Mitsubishi Galant 98-2000 metu kuri ?
Tei va ieskau mitsu galanto ~98-2000 metus ir niekaip neisprendziu problemos ar pirkt 2.4 amerikini varianta...kuris kainuoja maziausiai tukstanciu evru pigiau ar ieskot europinio 2.0 ltr.nes mane gasdina kad eksploatacija brangesne amerikiniu kur kas nei europiniu + kaip del automatu galantu ?
na taip reciau genda vaziuokle tas gerai....o del megimo tai automatus megstu tik kaip su ju patvarumu ir ar tiksliai meto pavaras ? beje mane labai prigasdino kad amerikiniam variantas detales bus brangesnes gerokai...kiek teisybes ? beje taxistas pas tave 97 galantas jau naujesnio modelio ? jei taip tai papasakok ispudzius 

-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
jei gu ka tai pati - moterishkos gimines atstovechiortaz rašėCOLONafigenas tai afigenas o gal daugiau gali pasipasakot jei jau pats vairuoji ?:)

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
ir kuo tau jis toks afigienasAusriukas rašėCOLONjei gu ka tai pati - moterishkos gimines atstovechiortaz rašėCOLONafigenas tai afigenas o gal daugiau gali pasipasakot jei jau pats vairuoji ?:)o ner cia ka pasakot afigienas ir viskas, beje jau per shi menesi minimum 2temos apie shi modeli buvo parashytos, netingek pasiieshkos
[/b]

o del amerikonu tai sveika nemusta sunkiai rasi.
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Europiecio privalumai:
1.Geriau atrodo is isores (subjektyvi mano nuomone)
2.Pigesnes dalys
3.Grazesne panele (subjektyvi mano nuomone)
4.Pas "amerikona" nepatogu viska skaiciuot myliom ir galonais
5.Pas "amerikona" skurdi komforto iranga, retas turi klima, galiniai stabdziai - bugnai.
6.2.4l variklis yra pakankamai "bukas" ir dinamika neatitinka kubaturos.
7.Varant technikine "amerikonui" teks pakeist sviesas.
8.Teko girdet, kad "amerikonai" buna necinkuoti, bet sito tiksliai nezinau.
Taigi as tavo vietoj rinkciausi "europieti", del to ir vazineju su "europieciu".
Vienintelis amerikono privalumas tas, kad didesne tikimybe surasti auto su odiniu salonu.
O kas del automato - tai arba tu ji megsti, arba ne. Siaip teko girdet, kad automatines dezes siek tiek patvaresnes, nei mechanines (bet velgi, uz situos zodzius 100% neatsakau).
1.Geriau atrodo is isores (subjektyvi mano nuomone)
2.Pigesnes dalys
3.Grazesne panele (subjektyvi mano nuomone)
4.Pas "amerikona" nepatogu viska skaiciuot myliom ir galonais
5.Pas "amerikona" skurdi komforto iranga, retas turi klima, galiniai stabdziai - bugnai.
6.2.4l variklis yra pakankamai "bukas" ir dinamika neatitinka kubaturos.
7.Varant technikine "amerikonui" teks pakeist sviesas.
8.Teko girdet, kad "amerikonai" buna necinkuoti, bet sito tiksliai nezinau.
Taigi as tavo vietoj rinkciausi "europieti", del to ir vazineju su "europieciu".
Vienintelis amerikono privalumas tas, kad didesne tikimybe surasti auto su odiniu salonu.
O kas del automato - tai arba tu ji megsti, arba ne. Siaip teko girdet, kad automatines dezes siek tiek patvaresnes, nei mechanines (bet velgi, uz situos zodzius 100% neatsakau).
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- MiestasCOLON Kaunas
"Pakeitimas" kainuoja 100lt (kas du metai i kisene tech apziuros darbuotojui)taxistas rašėCOLONO kuom pakeisti? Snukis netoks- nuo europinio faras neidesi. Ir stopai truputeli ne tokie.Mantas_V6 rašėCOLON 7.Varant technikine "amerikonui" teks pakeist sviesas.

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- MiestasCOLON Kaunas
Butent, man irgi "europa" grazesnis. O tai "anglo" kebulo dalys skiriasi nuo "europinio"? Nes as tai kazkaip is sroto linkes pirkt tik kebulo dalis...petia rašėCOLONna man asmeniskai europa zymiai graziau atrodo uz amerika, bet as jau susiduriau su problema kad Siauliu srotuose europiniu galantu beveik nera daugiausia amerika ir anglija.