Viskas apie Space Star
- Tomas83
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 377
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 20, 08:36
- AutomobilisCOLON Space Star 1.9 DI-D
- MiestasCOLON Kaunas
Gal dauzta buvo? ar koks langiuks neuzdarytas gerai, na dar gal siaip gumos nusoke(nors ir neitiketina...)Sanija rašėCOLONSiap yra triuksmas pas mane, net mama klause, ko taip girdisi viskas.![]()
O as pirkai su maza rida...
siaip idomu butu paklausyti...
Space Star 1.9 DI-D '01m
Lancer 1.5, 12valve, '91m i uosvija

Nu siap viskas tipo idealiai, rida tik 75000. Bet man ji abejoniu ko tai keliaTomas83 rašėCOLONGal dauzta buvo? ar koks langiuks neuzdarytas gerai, na dar gal siaip gumos nusoke(nors ir neitiketina...)Sanija rašėCOLONSiap yra triuksmas pas mane, net mama klause, ko taip girdisi viskas.![]()
O as pirkai su maza rida...
siaip idomu butu paklausyti...

Kelintu metu pas tave?
Mitsubishi Space Star 1.3
Nu ne uzimas
Nezinau. Yra garsas vaziavimo.
Pries tai turejau VW Polo, lyg nebuvo to uzimo. Dabar girdziu kaip as vaziuoju. Ir stipriai. Na nezinau, nepaitinka man tie garsai. Pas meistrus bijau vaziuoti...Nezinau ka daryti...Rimtai. Per 3 sav. isitikinau, kad tie garsai yra.

Pries tai turejau VW Polo, lyg nebuvo to uzimo. Dabar girdziu kaip as vaziuoju. Ir stipriai. Na nezinau, nepaitinka man tie garsai. Pas meistrus bijau vaziuoti...Nezinau ka daryti...Rimtai. Per 3 sav. isitikinau, kad tie garsai yra.

Mitsubishi Space Star 1.3
Viskas tvarkojTomas83 rašėCOLONkad ne ridoj, tai zinoma, bet jeigu teiraujasi tai ir atsakauvaidas rašėCOLONNe ridoj esme![]()
O kokie tie triuksmai, ar kazkoks pastovus uzimas ar kazkas dauzosi?

Paskutinį kartą redagavo 1 vaidas. Iš viso redaguota 2007 kartus.
93m. Galant 1.8 16V 85kw
Jei, kas negerai butinai vaziuok pas meistra. Jei normalus uz apziurejima $ neims. O jei ims, tai nedaug.Sanija rašėCOLONNu ne uzimasNezinau. Yra garsas vaziavimo.
Nebus problemos valio

Nes vazinedama gali tik daugiau bedu ($) prisidaryti. As pvz. su bloga vaziuokle naujas padangas taip pagadinau. Esu ne karta pamokytas

Sekmes

P.S. Vienas patarimas:
Meistras pasakys kokios problemos. Neskubek sutikti, kad iskart taisytu. Tegul issiaiskina kiek kainuos. Tada cia dar pasitarsi. Gal kas patars kur kreiptis ar kiek turetu ~ kainuoti. O tada priduodi ratus....
Paskutinį kartą redagavo 1 Adata. Iš viso redaguota 2007 kartus.
Mitsubishi Space Star DID 2002 m
Subaru Impreza WRX STi 2006 m Black
Subaru Impreza WRX STi 2006 m Black
- Tomas83
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 377
- MiestasCOLON Kaunas
Adata rašėCOLONJei, kas negerai butinai vaziuok pas meistra. Jei normalus uz apziurejima $ neims. O jei ims, tai nedaug.Sanija rašėCOLONNu ne uzimasNezinau. Yra garsas vaziavimo.
Nebus problemos valioBus tai jau kitas reikalas. Tada gal ir patart ka galesim.
Nes vazinedama gali tik daugiau bedu ($) prisidaryti. As pvz. su bloga vaziuokle naujas padangas taip pagadinau. Esu ne karta pamokytas![]()
![]()
Sekmes
Tik atsagiai reikia su tais meistrais... Pas vienus pakliuvau tai priskaiciavo remonto apie 400Lt... O pas kitus uzteko 150Lt...
Taip kad reikia pas kelis nuvaziuoti. Butent tie kurie patikrino nemokamai tai ir priskaiciavo, o sumokejau kitur 10Lt uz apziura ir visai kitaip.. Na bet cia tik mano patirtis
Space Star 1.9 DI-D '01m

- Tomas83
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 377
- MiestasCOLON Kaunas
Prakrapsciau ir atgal sukisau...ral-69 rašėCOLON..tai ar bandei krapstinetis ?Tomas83 rašėCOLONTai kuriam cia gale tas salono oro filtras?![]()

Niekaip nepasiekiu parduotuves, sesija prasidejus, tai tik i SS isedu iki univero ir isedes atgal i namus

Bet siaip info praverte tavo, o tas filtriukas tai irgi is dvieju daliu (kaip ir sakei)
Space Star 1.9 DI-D '01m