zieminiu padangu apzvalga
dzedajau kiek teko vazinet (seimos rate turetos padangos):
Goodyear Ultra Grip - puikios padangos;
Barum (ar kazkas is to lygio turginiu-maxsiminiu) - visiskas sudas, nei pliurzes nei sniego ismetimo, apsivelia ir plaukai po kelia;
Restauruotos - vaziuot imanoma, bet greit susidevi, na yra daug visokiu bet...;
Dunlopai - labai neblogos padangos;
mano jau minetos - vidutines padangos,minusas - nemazas triuksmas;
Cia galima gincytis ir milijona metu, vienam geros tos kitam tos. Laimingo ir saugaus kelio:)
Goodyear Ultra Grip - puikios padangos;
Barum (ar kazkas is to lygio turginiu-maxsiminiu) - visiskas sudas, nei pliurzes nei sniego ismetimo, apsivelia ir plaukai po kelia;
Restauruotos - vaziuot imanoma, bet greit susidevi, na yra daug visokiu bet...;
Dunlopai - labai neblogos padangos;
mano jau minetos - vidutines padangos,minusas - nemazas triuksmas;
Cia galima gincytis ir milijona metu, vienam geros tos kitam tos. Laimingo ir saugaus kelio:)
siaip sitas protektoriaus rastas sako nelabai pasiteisina nes tokia eglute skleidzia papildoma garsa nes padangoj nera isilginiu grioveliu tik skersiniai ir + ismetino kokybe is protektoriaus sumazeja man taip sake profesionalai (egzotikoj draugas dirba)Dzhedaj rašėCOLON
Tai kad kiek ash suprantu jos buna tokios pachios, tik sudygliuotos arba ne...
Vadinasi nesudygliuotos bus tikrai prastesnes, negu jau ish karto sukurtos, kaip nedygliuotos padangos... Turetu buti ir guma kitesne, ir rashtas ne toks agresyvus, nes didzhiaja darbo dali turetu atlikti dygliai...

93 eclipse raudona su juodu
Pas mane uzmautos dabar Vredestein Snowtrac 2. Tikrai neblogos padangos bet dejau ne naujas. Per slapia sniega eina gerai, per sausa irg gerai jokiu problemu, bet kai pagauna leda, tada bordiurai visi tavo, jau uzlekiau gerai, kad ne aukstas buvo tai skilo buferis. Pernai ant audi buvau uzsidejes Nokian Happelita 4 tai super buvo, stvejo kaip ikaltos, bet kelininku deka as jas praradau 

Nu bl.e bl.e, kaip zmonem ikalt, kad M+S, tai NEREISKIA kad tai visasezonines padangosPauliens rašėCOLONzhieminiu padangu dar nebuvau uzhdejes ant savo auto.. naudoju dunlop m+s

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
xe xeMicius rašėCOLONNu bl.e bl.e, kaip zmonem ikalt, kad M+S, tai NEREISKIA kad tai visasezonines padangosPauliens rašėCOLONzhieminiu padangu dar nebuvau uzhdejes ant savo auto.. naudoju dunlop m+sM+S reiskia Mud + Snow, kas reiskia, kad jos tinkamos sniegui ir purvui, ir tas uzrasas sekmingai yra dedamas ir ant visasezoniniu, ir grynai ant zieminiu padangu. Todel pasakymas kad "pas mane yra ne ziemines, o 'eMeSai' " jau ne tai kad juokingas, bet verkti norisi, kai zmogus pamates uzrasa M+S is kart sako, kad tai ne ziemines