ne labai grazus o afigienai grazusSwifty rašėCOLONna jis labai grazus bunagincevince rašėCOLONkoks spidometras buna galantuose rykliuose kai tik ijungus degima apsisvieciai viskas ?bet siaip nepagavau kampa ka cia klausi

ne labai grazus o afigienai grazusSwifty rašėCOLONna jis labai grazus bunagincevince rašėCOLONkoks spidometras buna galantuose rykliuose kai tik ijungus degima apsisvieciai viskas ?bet siaip nepagavau kampa ka cia klausi
ernio rašėCOLONKokio tu ieškai? Jei mūsų pageidavimai nesutampa, tai galėtumėm painformuoti vienas kitą, kai atrastumėm kažkokį vertą dėmesio variantą, kurio patys nenorėtumėm imti. Pvz aš laukiu kol rasiu europietį (neraudoną ir nebaltą) su medienos apdaila, mechanika, 2.0 L.Yankis rašėCOLON tai kaip suprantu tu irgi ieskai,deje as taip pat jau mintinai zinau visus modelius nes past jau ieskau gerus 4 menesiukus....
nu posziuresim gal pasiseks........
Šiandien kauno turguj mačiau 1999 metų juodą perlą su bezdalais iš karto. Bet nuolupa: sėdynės pradegintos, lakas nusilupęs, daug smulkių įbrėžimų. Jei toks domina, tai manau dar ryt rasi ant tralo, po kaire puse pačioj pradžioj.
ziurek kai issirinksi tai kisi ir kisi pinigusgincevince rašėCOLONHe he ash tokiu kaip ir neieskau,mano kriterijai butu europietishkas variantas ne senesnis nei 2000 metu,oda,benzinas-dujos,butinai mechanine deze,bet kazkaip nesiziuri man ta medzio imitacija..net nezinau...skonio reikalas
na ir aiq dar ir kaina jei ne kosminesiaip manau investuoti i ja ne daugiau kaip 5000 evru...pokolkas nematau variantu nei turguose nei autopliuse..bandau per pazystamus kur masinas varo klausinetis gal kad netycia uzmatys tai duos zinot.tai vat tokios tokeles. kaip sakoma kas iesko tas randa,nes viltis durniu motina ,o motina vaiku nepalieka
![]()
Turi galvoj kad už tokią kainą 2000 metų byški nuluptas tik išeitų? Kiek mačiau tai uz 5000 eu nebet ~1999 m normalesni būna.[/quote]ernio rašėCOLONziurek kai issirinksi tai kisi ir kisi pinigusgincevince rašėCOLONHe he ash tokiu kaip ir neieskau,mano kriterijai butu europietishkas variantas ne senesnis nei 2000 metu,oda,benzinas-dujos,butinai mechanine deze,bet kazkaip nesiziuri man ta medzio imitacija..net nezinau...skonio reikalas
na ir aiq dar ir kaina jei ne kosminesiaip manau investuoti i ja ne daugiau kaip 5000 evru...pokolkas nematau variantu nei turguose nei autopliuse..bandau per pazystamus kur masinas varo klausinetis gal kad netycia uzmatys tai duos zinot.tai vat tokios tokeles. kaip sakoma kas iesko tas randa,nes viltis durniu motina ,o motina vaiku nepalieka
![]()
))
ir gudra vista isidilgina