Ok, aciu uz info:), beda dar viena toje faroje, nera jungties pacioje faroje i kuria turetu kistis auskcio reguliavimo jungtis ir daznai atsoksta pagrindisnis laidas.Dingsta sviesa toje kinietiskoje fartoje. Nesuprantu kame kampas, ar neuzsikabina kazkur ar koks velnias....Dzhedaj rašėCOLONKas ten tau gali skirtis? Jeigu sena fara nesubraizhyta ir plastmase nepageltus, tai jokio skirtumo ir nematysi.
Lygiai taip pat turetum skirtuma matyti su paprastom lemputem. Dazhniausiai buna taivanio blogai lauziamas profilis arba "whitespots", t.y. ryshkesnes demes kai kuriose vietose, bet pastaruoju metu ju kokybe tikrai labai nebloga ir chia lyginimai lenkishko ir lietuvishko alaus visai ne i tema.
siulau butent taip, draugelis susidejo i A3 kitaiskas ir xenonus - tikrai sumautai shviecia, dabar ieshkosi originaliu, ne skaip diena ir naktis... ko noret ish pigaus daikto..Sky rašėCOLONAciu dar karta Dzedajau, bet manau liksiu ties ta mintim kad ieskosiu toliau originalios faros.
Nunum ash tai niekad nepatingiu kitiems duot zhinot kad ju lempos man nepatinkatai mirksek nemirksejes,juk neisjungsi tu xenonu,jau iprato visi o apsviecia tai tikrai ispudingai.
ProXas rašėCOLONNunum ash tai niekad nepatingiu kitiems duot zhinot kad ju lempos man nepatinka
Dzhedaj rašėCOLONZinoma originaliose leshinese farose geriau shvies. Bet jei nori su neleshinem farom gero matomumo, ka tada daryti?
Mirksiu ne del to kad apakinciau o del to kad priversciau susimastyt ar kartais nelaikas persireguliuot farasMindaugelis rašėCOLONProXas rašėCOLONNunum ash tai niekad nepatingiu kitiems duot zhinot kad ju lempos man nepatinka
Tokiem kaip ponulis yra xenon i ilgas, tada pamirsi greit mirksejimus![]()
Ir stambiaiNarstat rašėCOLONTiek taiwanski tiek originalūs xenonai šviečia žymiai geriau už visus bluevisionus ir nightguide ir t.t.
BeerFreeks rašėCOLONmelynuma deda ne del to kad atrodytu kaip bemsas... melynumas yra kul dalykas ant pvz slapio asfalto....