taxistas rašėCOLONTurbina yra, pats tu ukiskas![]()
![]()

http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/6831.htmlernio rašėCOLONNu turbina yra labai geraitaxistas rašėCOLONTurbina yra, pats tu ukiskas![]()
![]()
![]()
Tik ar šiuo atveju ji yra tokia efektyvi kaip pvz vokiškiems TDI'nams? Žinau, kad kW ne viska apspredžia bet jų kaip tais mažai atrodo pas dyzelinius.
Nezinau kokio efekto laukiernio rašėCOLON Nu turbina yra labai gerai![]()
Tik ar šiuo atveju ji yra tokia efektyvi kaip pvz vokiškiems TDI'nams? Žinau, kad kW ne viska apspredžia bet jų kaip tais mažai atrodo pas dyzelinius.
nuotrauka klaidinanti, nes su tokiais bamperiais ir standartiniai 17" ratais budavo Sport variantas. T.y. 2.4 GDI arba 2.5 V6.gincevince rašėCOLONhttp://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/6831.htmlernio rašėCOLON Nu turbina yra labai gerai![]()
Kokio tu ieškai? Jei mūsų pageidavimai nesutampa, tai galėtumėm painformuoti vienas kitą, kai atrastumėm kažkokį vertą dėmesio variantą, kurio patys nenorėtumėm imti. Pvz aš laukiu kol rasiu europietį (neraudoną ir nebaltą) su medienos apdaila, mechanika, 2.0 L.Yankis rašėCOLONtai kaip suprantu tu irgi ieskai,deje as taip pat jau mintinai zinau visus modelius nes past jau ieskau gerus 4 menesiukus....ernio rašėCOLONį Rokiškį nebevažiavau, nes ne pagal planus litų tik šiandien atsirado. Bet kol nenuvažiavau tai persigalvojau, kad noriu dvilitrinio ekonomijos sumetimais. Ir ko gero bezdalus dėsiu. O be to jau atsilakstęs esu![]()
Ta gražuolį autopliuse mačiau, ten visas jau beveik mintinai žinauDeja jis man per brangus...
Tai kaip dėl zyzelinių matarų? Turbūt ūkiška mašina?
nu posziuresim gal pasiseks........
Čia turbūt man pačiam reiktų pralėkti, kad įsitikinčiau.taxistas rašėCOLONNezinau kokio efekto laukiernio rašėCOLON Nu turbina yra labai gerai![]()
Pvz pasatas TDi su tiek pat kW nuo mano galanto gauna i kaulus juodai. Renuske 02' 125 arkliu neapdejo. Vnz, nereikia Galanto dyzelio stumti kad pajudetu is vietos
Ir kazkaip jau atsibosta pasakoti apie dyzelius, kas savaite "o ko taip mazai arkliu
Ar traukia
". Paskaitynet reikia daugiau foruma
ir šiaip ir taip ir kitaip, jei jau imat dyzelinį galatą tai manau ne dragam ir ne audzy naikinimui gatvėsetaxistas rašėCOLONNezinau kokio efekto laukiernio rašėCOLON Nu turbina yra labai gerai![]()
Pvz pasatas TDi su tiek pat kW nuo mano galanto gauna i kaulus juodai. Renuske 02' 125 arkliu neapdejo. Vnz, nereikia Galanto dyzelio stumti kad pajudetu is vietos
Ir kazkaip jau atsibosta pasakoti apie dyzelius, kas savaite "o ko taip mazai arkliu
Ar traukia
Vakar kaip tik "sunaikinau" viena labai sustra "audzy"Matosas rašėCOLONir šiaip ir taip ir kitaip, jei jau imat dyzelinį galatą tai manau ne dragam ir ne audzy naikinimui gatvėsetaxistas rašėCOLON Nezinau kokio efekto laukiPvz pasatas TDi su tiek pat kW nuo mano galanto gauna i kaulus juodai. Renuske 02' 125 arkliu neapdejo. Vnz, nereikia Galanto dyzelio stumti kad pajudetu is vietos
Ar traukia
![]()