sport ismetimo bakelis
seip as ir esu girdejes graziai dusliai dirbanciu garaziniu auto.. kalbejau su baxuriuku, kuris remontuoja masinas garaziukuose netoli vilniaus tai jis man pasake kad pigiausias variantas pasidaryt sportinio duslintuvo duslu garsa yra nupjauti priekini bakeli (nepamenu gal ir abudu) suvyrinti tiesiu vamzdziu tarpa nu ir pasistatyt sportini angali storesni.. klausimas butu ar cia tiesia ir ar verta taip daryti kaip tai gali paveikt ar pakenkt masinai?Lukas rašėCOLONNa del garso tai jonavoj cvekas 3 vazineja su tokiu kaip tu nori, tai jei ten nieko daug nepritiniunguota tai skamba patikek manim labai labai graziai, nekriokia o toks duslus garsas, o atrodo lux !!!

Red Colt 90' 1.5i 12V SOLD
White Space Wagon 93' 2.0TD
Red Nissan Primera p10 sedanas 95' 2.0SLX OWNED PROJECT
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai pas turbinines nereik bačiokų, o dėl garso tai abejoju kad grąžesnis bus, nes čia jau skonio reikalasMantuX rašėCOLONseip as ir esu girdejes graziai dusliai dirbanciu garaziniu auto.. kalbejau su baxuriuku, kuris remontuoja masinas garaziukuose netoli vilniaus tai jis man pasake kad pigiausias variantas pasidaryt sportinio duslintuvo duslu garsa yra nupjauti priekini bakeli (nepamenu gal ir abudu) suvyrinti tiesiu vamzdziu tarpa nu ir pasistatyt sportini angali storesni.. klausimas butu ar cia tiesia ir ar verta taip daryti kaip tai gali paveikt ar pakenkt masinai?Lukas rašėCOLONNa del garso tai jonavoj cvekas 3 vazineja su tokiu kaip tu nori, tai jei ten nieko daug nepritiniunguota tai skamba patikek manim labai labai graziai, nekriokia o toks duslus garsas, o atrodo lux !!!![]()
nu del skonio jo..nu as noriu kad veiktu variklis dusliai ne per daug issaukianciai ir kad pravaziuojant zmones atsisukdami isgirde garsa nesitiketu kad vaziuoja kox 2golfas su niauktais langais melynom farom ir purkstukais ant kapoto

Red Colt 90' 1.5i 12V SOLD
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu garso duslumas priklauso nuo bakelio ilgio, kuo ilgesnis tuo dusliauMantuX rašėCOLONnu del skonio jo..nu as noriu kad veiktu variklis dusliai ne per daug issaukianciai ir kad pravaziuojant zmones atsisukdami isgirde garsa nesitiketu kad vaziuoja kox 2golfas su niauktais langais melynom farom ir purkstukais ant kapoto![]()