akumuliatorius

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
Vartotojo avataras
Tomukas999
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1619
UžsiregistravoCOLON 2006 04 03, 22:16
AutomobilisCOLON Galant 2003 V6 Avance
SkypeCOLON Tomukas999999999
MiestasCOLON Vilnius

Re: akumuliatorius

Neperskaitytas pranešimas Tomukas999 » 2007 10 23, 21:29

na ziuriu senukai tiesiog super parduotuve :mrgreen: ..na man pazystamas uzsake kazkoki made in koreja, savaites gale ziuresiu kas ten per ciudas atvaziuos, na bet palyginus su praitais metais akumu kainos soktelejo taip neblogai 8O ..
Volvo S80 II Summum D5 AT 136kw
Suzuki GSXR 1000 on road..

Vartotojo avataras
Faze
Dalyvis
PranešimaiCOLON 603
UžsiregistravoCOLON 2007 05 02, 20:05
AutomobilisCOLON 1 G
MiestasCOLON Vilnius / Panevezys

Neperskaitytas pranešimas Faze » 2007 10 25, 14:55

Ukol rašėCOLONPirkau sia savaite senukuose varta (europetiskos klemos), ta pati istorija - mazai to kad visiems dzin kaip tavo genekas dirba, tai dar susitariau su skyriaus konsultantu, kad jeigu netilps po kapotu - atvaziuosiu ir grazins babkes arba duos pasirinkt zemesni:D
jo susitarei su konsultantu... :) šeip su konsultantu tartis negalima - jis neturi galios sistemoje jokios ir neretai būna, kad konsultantas, nežinodamas vidaus tvarkų, prižada nesamonių visokių... aš kai seniuose stumdžiau akumus (buvo ir tokie laikai) rinkdavau pagal katalogą ir dar pasakydavau kur tikrintis generatorių, kitaip garantija negalios (išskyrus SSS akumams arba Exide - šių tikrinti nereikedavo). pvz.: BANNER garantija yra nuo 1,5 metų iki 3 metų priklausomai kaip pas tave generatorius veikia, po pirkimo dienos per 2 sav pasitikrini generatorių, gauni lapelį iš servizo, garantija 1,5 m iškart suteikiama, po 1,5 metų pakartoji procedūrą ir garantija dar prasitęsia tiek pat. o buvo labai nemažai žmonių kurie negalėjo gražinti akumų ir garantijos negaliojo... nežinau gal dabar supaprastino sistemą...
Tomas Fazė
Jaguar XF - daily
TSi AWD - money waster

Vartotojo avataras
Ukol
Dalyvis
PranešimaiCOLON 302
UžsiregistravoCOLON 2007 08 17, 14:38
AutomobilisCOLON Kia Sportage S
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Ukol » 2007 10 25, 18:31

na supranti pas mane nagla zydovska morda. rasciau ta konsultanta ir iskratyciau is jo kita akuma/babkes jeigu netiktu:)
Colt CA0 (92, GTI 16v).

BUTTON_POST_REPLY