Sklando gandas
- Alertaz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 176
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Ford Focus, kartais Mitsubishi Cari
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
As tai 100% pries toki leidima. Vien pagalvojus : pacukas + desinei pusei vairas darosi baisu .... ir taip dabar uzmiesti lenkineja kaip nesveiki, tai kas butu jei privaziotu su masinom kuriu vairas desinei pusei. Beto dar nereikia uzmirst daugumos lietuviu vairuotoju mentaliteto "kaip man patogu taip ir vaziuoju".
zixelis > bet kyla klausimas kiek reikes paaukot pakol lietuviai pripras? nes mano manymu tada tikrai bus uk masinu bumas.
zixelis > bet kyla klausimas kiek reikes paaukot pakol lietuviai pripras? nes mano manymu tada tikrai bus uk masinu bumas.
Mitsubishi Carisma 1.8 GDI '98 zalia <----Retkarciais
Ford Focus 1.6 Ti-VCT '06 melynas.
Ford Focus 1.6 Ti-VCT '06 melynas.
viskas ok su tuo eismu,pats su 3g vazineju uk ir nematau skirtumo.o lenkti man tas netrugdo.bet lietuvoje gali buti ir sunkiau su anglisku varijantu nes pats vairuotojas priprates pavara jungti su kita ranka.man tai problemos vairuoti angliska tokios:vaira sukant turi posuki ir pavara jungti ta pacia ranka,o tas uzknisa 

Matau xebra neikertat apie parastus dalykus.
Kai masina atvaro is UK taj aisku kad pradziai ja reikia perdaryti i europine ( vairas, panele, pedalai, zibintai). paskui tokia masina reik sertifikuoti kaip ir su usa masinom. Va sitoj vietoj reiskias vel skyle atsirado ir tokias masinas galima uzregistruoti ir normalei eksploatuot lietuvoj.
Faktas tas kad istikruju is UK kaip ir is USA galima nusipirkti zymiai geresni auto negu us tuos pacius pinigus is europos, vien taj kad ten nieks nesukineja spidometru jau daug ka reiskia...
Kai masina atvaro is UK taj aisku kad pradziai ja reikia perdaryti i europine ( vairas, panele, pedalai, zibintai). paskui tokia masina reik sertifikuoti kaip ir su usa masinom. Va sitoj vietoj reiskias vel skyle atsirado ir tokias masinas galima uzregistruoti ir normalei eksploatuot lietuvoj.
Faktas tas kad istikruju is UK kaip ir is USA galima nusipirkti zymiai geresni auto negu us tuos pacius pinigus is europos, vien taj kad ten nieks nesukineja spidometru jau daug ka reiskia...
RED 3G
Automobiliu kebulu remontas ir dazymas
Konsultavimas draudimo klausimais avarijos atveju
8655 19300
Automobiliu kebulu remontas ir dazymas
Konsultavimas draudimo klausimais avarijos atveju
8655 19300
- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 29, 19:55
- AutomobilisCOLON Carisma (žmonos)
- MiestasCOLON Panevėžys
Pati shias kalbas ir pradejaiVaidule rašėCOLONNa tada po jusu samprotavimo, keistai atrodo vaizdelis regitros kieme, kai zmogiukas dedasi naujus lietuviskus registracijos numerius ant masineles, kurios vairas desineje

Senai, senai: Eclipse 1G
žmonos: EX Carisma 1.8 85kW
- gabriel-gst
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1009
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 31, 11:53
- AutomobilisCOLON eclipse gst jdm 2ga
- SkypeCOLON gabriel_medved
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 29, 19:55
- AutomobilisCOLON Carisma (žmonos)
- MiestasCOLON Panevėžys
Nereikia skleisti ereziju kolegarymka rašėCOLONiki nauju metu nereike pereiti ekspertizes po nauju jau reikes
taip kad reike paskubeti jei kas galvoja registruotis angla

P.S. japonai, kiek teko girdet, sunkiausiai "lyties keitimo" operacijai pasiduoda

Senai, senai: Eclipse 1G