TAIP !g_monkey rašėCOLONTuriu omeny apie japonisku varikliu galios pranasuma. Pvz. Hondos japoniski varikliu variantai vadinami JDM, turi kelias desimtis daugiau ag nei analogiski europiniai ar amerikiniai motorai. Tas pac su Toyota.egisas rašėCOLONMan idomu kas apskritai yra ivardijama kaip japonishka eclipse![]()
1G ir 2G eclipsai, talonai yra bendras amerikieciu ir japonu tvarinys uzvardintas DSM'u taip kad nelabai suprantu klausimo.
Ar tas pac su Mitsubais yra?
Eclipse 2.0 Turbo?
- TSi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 376
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON Saab 93
- SkypeCOLON miklusis
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
Tai 538 karta prasau, gal gali linka numesti? Nes kiek ziurejau, tai GSX turi tik 210 hp ir taskas.TSi rašėCOLONTAIP !g_monkey rašėCOLON Turiu omeny apie japonisku varikliu galios pranasuma. Pvz. Hondos japoniski varikliu variantai vadinami JDM, turi kelias desimtis daugiau ag nei analogiski europiniai ar amerikiniai motorai. Tas pac su Toyota.
Ar tas pac su Mitsubais yra?
- TADAS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 561
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 07, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse GS-T 97'
- MiestasCOLON Vilnius
pas mane G2 eclipse GS is Statu, bet RS, GS, GS-T ir GSX nera skirstomi pagal regionus....Manjakas rašėCOLONDabar mastysiu AS. Kiek mano zinios man sako Tai 1G gaminamas statuose. GS europos rinkai GST ir GSX JAV rinkai. Todel jie ir ateina pas mus su mph ant sydometro. GS visx normalej. kmh ir t.t.
KAPISH???
RS-tai plikas modelis pats pigiausias, galiniai diskai net bugniniai.
GS- komplektacija jau zhymiai geresne
GS-T manau pats optimaliausias variantas, kainos ir privalumu santyki imant
GSX arkliu kaip ir GST tik kad visi varomi....bet jau ir nepigus.
ai, ka cia aiskint, visi jus ir taip viska zhinot ;

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
Vytas rašėCOLONEgisui ir TSi. Kiek jusu masinos valgo benzo? As noreciau isigyti avto su benzininiu 2,0 turbo varikliuku (zmonai), todel visur klausineju.

Tai zmonai sakai
Turbinine
Na mano ryja iki 9L. trasoj, o siaip iki 12L normaliam rezime, bet be kamsciu. Na tavo zmonai vazinejant kuro sanaudos butu panasios, tau prisedus prie vairo sanaudos gali padideti ir kokiais 2-4literiais gal ir daugiau
O del TSi masinos kuro rajumo nereikia pamirsti, kad prie jo mataro yra nagai prikisti (cia geraja prasme) 

Nutareme pirkti SAAB-900 tik neissirenkame, koki varikli imti 2,0 t (apie 180ag) ar 2,5 V6 (apie 160ag). Pirmas variantas traukia tik nuo 1800-2000aps, o antrasis traukti pradeda is karto.Matosas rašėCOLONmyli gi tu savo zmonele, o ji turbut myli kai tacke traukia, tiurbanas tavo zmoneliai kokius 12l/100 km mietelyje valgys, jei 2 wd
, nors priklauso nuo vaziavimo stiliaus (kaip visad),o vat jau 4 wd tai rimciau TSi gyresi kad ir 17l/100km buna, bet galima issivaizduot kaip jis vazioja mieste