realiai jeigu ir paimsi automobili kokiu 2002 metu ar biski naujesne, tai zinok nemanyk, kad paimsi ledine ar bent gera....cia mano manymu jau kaip tau pasiseks....realiai pats masciau galanta pardavineti ir pirkti naujesni automobili, bet kolegos sako ir as pats manau, kad neaisku ka tu nupirksi pats....o jeigu automobilis tvarkingas... tai manau su juo ir toliau vazineti reikia...bet cia mano nuomoneGatovas rašėCOLONTikekimes toks atsiras, numeciau iki 4 tukst., tegu parsidavineja. Kai surasiu demesio verta galanta, pabandysiu carisma kiba i kokia aiktele pastatyti.. Bet cia Vilniuje tai pustuste jinai amzinai, o i Kauna aprodyt masinos neprivazinesi. Susisuke man smegenys jau pora savaiciuVieni porina, kad nepardavinet, pofik ta isvaizda, svarbu negenda ir taupi, kiti is vis nerekomenduoja pirkt senesnes nei 2000m., na kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, tik faktas, kad pardavineti nesiseka
galiu pravesti su savoGatovas rašėCOLONPats nesedejau dar, pazistamas apziurejo, tai nezinau kaip jis ten traukt turi..
iki pilno paketo reikia tik sildomu sedyniuGatovas rašėCOLONNa bet pas tave ir salonas ne oda, ir pilno el. paketo nera. As dairausi, kad viskas viename butu ir uz protinga kaina.
paziurek ar mano skelbimą ziuriGatovas rašėCOLONO kodel parduodi?Na tai nepatingek surasyti tokius dalykus kaip auto pilotas, sildomi veidrodeliai ir t.t., nes is pirmo zvilgsnio nepatrauke.
Matosi, tvarkingas ryklys, bent jau iš nuotraukų. Manau Tavasis varijantas daug geresnis, nei tas raudonas 1000 metų pardavinėjams.Teologas rašėCOLONpaprasciausias atejo metas pereiti ant dizelio nes nusimato vasara daug ilgu kelioniu, be to uzsimaniau miniveno .