Gal paviesinsi kokie komponentai,stipriakas,subas?Micius rašėCOLONTarp kitko. Siandien va tik susipirkau visus maitinimo, linijinius ir akustinius laidus su saugikliu ir saugikline. Kadangi bus jungiamas "3 mode" rezimu 4-kanalis stipras, teturintis 40w RMS ant kanalo prie 4 OHM (0.04%THD - cia wytska ir dzedajui kiti bishki si ta reiskiantysa skaiciai) 2X40W komponentam ir 1X100W Subui, tai
baigiu nusigrauzt nagus, kad tokiai tripernai sistemai vien tik uz tuos laidus paklojau 200Lt su nuolaidom, ir neturesiu net 1KW galingumo
![]()
![]()
Is isvardintu dar tik stipra turiu (clarion'as). Kadangi finansu ministras ne visada dosnus, tai tenka viska po bishki pirkinetis. O laidus pirkau tam, kad kol neatejo salciai speciau isivedzioti juos ; ) Beje ir laidus pirkau "geresnius" nei reikia mano turimai "galvai" ir stiprui, bet kadangi su laiku juos ko gero keisiu, tai laidu per nauja nesinores vedziotipharaon rašėCOLONGal paviesinsi kokie komponentai,stipriakas,subas?
Tomukas999 rašėCOLONiskilo keli klausimaitik purvais nedrapstykit uz tai
..
1. Tarkim stiprintuvas 1000w 4x250w,jo rms 4x100w, o jei as prie vieno kanalo pajungsiu ne 100w rms, o 60w rms??
2. ar galima 2 kalonkes jungt i viena kanala???
3. ar labai jausis skirtumas ta "zmogiska" ausim skirtumas pvz tarp magnat ir kokios nors mc..... stiprintuvu????
Reikia varzas paskaiciuot. Jei tilps i normos ribas, tai kodel nejungt?wytska rašėCOLONdel antro atsakymo nesutinku. tikrai kad galima 2 kolonkes jungti i viena kanala. Tiesiog gautusi lygiagretus ar nuoseklus jungimas. Taip labai daznai daroma su subais kad ant vieno kanalo jungiami keli subai.
Tik aisku cia reikia ziureti pagal situacija.
Dainiusl rašėCOLONSoglasienwytska rašėCOLONdel antro atsakymo nesutinku. tikrai kad galima 2 kolonkes jungti i viena kanala. Tiesiog gautusi lygiagretus ar nuoseklus jungimas. Taip labai daznai daroma su subais kad ant vieno kanalo jungiami keli subai.
Tik aisku cia reikia ziureti pagal situacija.Reikia varzas paskaiciuot. Jei tilps i normos ribas, tai kodel nejungt?
O keushus turguj pirkai ar ish parduotuves?Tomukas999 rašėCOLONnu visai susisuko galva..ispradziu viskas atrode kazkaip paprastai galvojau nuperku kiausus, imetu stipra ir suba ir rami galva
..o pasirodo nihujutki, kuo labiau i viska gilinuos tuo labiau nesinori ismest lt i bala..vien zo parodose dalyvaut nesiruosiu
..ale kokybes norisi, sh kazkokio susidet irgi nesinori
..
vien zo is viso sito yra tik kiausaii ka man su jais daryt???
ka dabar prie ju geriau komponuot, suba ir stipra? ar komponentus ir stipra?
siulo vienas komponentus 10'kus 40rms 140w max firmos tik nezinau, kazi tokiu pakaktu ar reik galingesniu? aisku pas mane beda nes galiu det komponentus tik 10'kus..
tai gal pradziai nupirkt komponentus ir stipra, prie jo dar kiausus pajungt??? nes pamasciaus apie dzedajaus pasakyma kad subas turi buti paskutinis, tai gal butent taip ir daryt???
ar mest suba su stipru..ir tegu jis kalatoja man per galva..