kas geriau?
2g
Man tai 2G dizainas grazesnis ir plius malonumas kai turbo pradeda puust,garsas....nu ir V6 neblogas garasas....bet Turbo yra Turbo
95' Honda Accord 2.0 iLS
93' Eclipse 2.0Dohc-SOLD
Vilnius
foto - http://www.cardomain.com/ride/2343659
93' Eclipse 2.0Dohc-SOLD
Vilnius
foto - http://www.cardomain.com/ride/2343659
- TADAS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 561
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 07, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse GS-T 97'
- MiestasCOLON Vilnius
Re: kas geriau?
kazkaip tu cia juokingai paklausei. pagal ka tu matuoji ta "geri"?GarneTas rašėCOLONtruputi reikia nuomones . kaip sakot kas geriau 2G (gsx or gst) ar 3g (GTS)?

EX Mitsubishi Eclipse GST
- GarneTas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 421
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 15, 11:05
- AutomobilisCOLON VW Phaeton
- SkypeCOLON garnetas
- MiestasCOLON Sonne Stadt
tikrai ne apie isvaizda. apie visa kita. vaziavimo ipatumus ir t.t.....TADAS rašėCOLONkazkaip tu cia juokingai paklausei. pagal ka tu matuoji ta "geri"?GarneTas rašėCOLONtruputi reikia nuomones . kaip sakot kas geriau 2G (gsx or gst) ar 3g (GTS)?

bet jau mazdaug susidariau nuomone. ACIU
Užteks rodyti ką gero turėjau, parodysiu ką turiu :D
VW Phaeton 4.2 AWD 335 HP
- TADAS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 561
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 07, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse GS-T 97'
- MiestasCOLON Vilnius
o kokia cia nuomuone is siu atsakymu galima buvo susidaryti?GarneTas rašėCOLONtikrai ne apie isvaizda. apie visa kita. vaziavimo ipatumus ir t.t.....TADAS rašėCOLON kazkaip tu cia juokingai paklausei. pagal ka tu matuoji ta "geri"?
bet jau mazdaug susidariau nuomone. ACIU

kad kiekvienas praktiskai rekomendavo savo auto, o kiti GSX

EX Mitsubishi Eclipse GST
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 71
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 31, 17:49
- MiestasCOLON Klaipeda-Kaunas
geriausiai mitsubishi colt c50 1.8DGarneTas rašėCOLONtruputi reikia nuomones . kaip sakot kas geriau 2G (gsx or gst) ar 3g (GTS)?

nei gyveni nei mokaisi
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
hehem skant pasakyciau bet nenoriu as nei ant kolegu varyt nei cia ka nors lazdavot tai susilaikysiu
kada per meeta pasipasakosiu savo nuomone apie tuos jusu pirkimus pagal metus, "ledines" 3g ir visa reikala su masinos stoviu
kada per meeta pasipasakosiu savo nuomone apie tuos jusu pirkimus pagal metus, "ledines" 3g ir visa reikala su masinos stoviu

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- GarneTas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 421
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 15, 11:05
- AutomobilisCOLON VW Phaeton
- SkypeCOLON garnetas
- MiestasCOLON Sonne Stadt
nu as nesakau kad ledine. vistiek plauks is amerikonijas. tai apie leda niekas nesneka. vistiek ji bus daugiau ar maziau prisikta.
vakar prameciu viena 2005 metu. bet ka padarysi. teks laukt 2006 metu kol kokia gera iseis

Užteks rodyti ką gero turėjau, parodysiu ką turiu :D
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
drocinau as tuos priekiu varomus 1.8 colt, 2.0 eclipse. Persedau prie AWD ir turbo. Tai nacher ta prieki varoma, nors ir 250kw tuo labiau automatus. 3G yra amerikoniska masina ir nieko nepakeisi, skarbonke boboms arba bachuriukams su vestuvinukais ir pyderaske (portmaniukas po ranka prispaustas). 2G gsx yra kitas reikalas, reikia pasivazinet ir suprast... Senis turbut galetu man pritart del AWD ir turbo...ypac ziema...
ir baikit tas nesamones, daliu nerasi, to nera ano nera...kai yra noras visko yra ! Man reikejo stupicos, kur rast srote ? Tai radau per draugu draugus uz 30lt. Va tau ir cielka...
P.S. mano asmenine nuomone.
ir baikit tas nesamones, daliu nerasi, to nera ano nera...kai yra noras visko yra ! Man reikejo stupicos, kur rast srote ? Tai radau per draugu draugus uz 30lt. Va tau ir cielka...
citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
as daug maz pritarciauDrumbash rašėCOLONdrocinau as tuos priekiu varomus 1.8 colt, 2.0 eclipse. Persedau prie AWD ir turbo. Tai nacher ta prieki varoma, nors ir 250kw tuo labiau automatus. 3G yra amerikoniska masina ir nieko nepakeisi, skarbonke boboms arba bachuriukams su vestuvinukais ir pyderaske (portmaniukas po ranka prispaustas). 2G gsx yra kitas reikalas, reikia pasivazinet ir suprast... Senis turbut galetu man pritart del AWD ir turbo...ypac ziema...
pats jau keleta 2g is lavonu prikeliau ir daliu pamanoma rast reikia tik draugu rata turet dideli ar saip netinget

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
na skaičiau Drumbash'o posta ir aišku tik tiek, kad radau vienintelį pliusą pas 2G GSX, tai AWD. dėl šito sutinku, AWD gerai ypač žiemą. daugiau pliusų nematau, GST tada visai be pliusų prieš GTS lieka
dar pasikartosiu, 3G GTS pranašumai - geresnė komplektacija, metai, saugumas.

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS