NitrO24 rašėCOLON Dar cia vienas tox problemiukas atsiranda pas mane...Nera Coltu su kondikais ar ka? Visur kiek maciau tik ausinimo vienas difuzorius eina o pas mane yra viena ta plastmase ir joje abu ventiliatoriais,vienas ausinimo radiatoriui,kitas kondiskes... Cia problema gali but?
Na patikrinau pagal kodus ir ta kondiskes radiatoriu (apie ausinimo radiatoriu jau anksciau esu rases). Tai suds bishki gaunas, nes pagal kodus tavo Mirageui eina MR360276, o Lanceriu ir koltui numeriai kiti
"Artimiausi" Koltu ir Lanceriu kondiskes radiatoriu numeriai yra MR360274 ir MR360275. Kuo jie skiriasi tarpusavyje ir nuo taviskio radiatoriaus - nezinau. vienintele iseitis tai pagal sulauzyta sena radiatoriu bandyt prisitaikyt koki nors ta radiatoriu

Asiku, gali buti kad cia tie radiatoriai tesiskiria tik kokiu vienu "pakirbinimu" ir laisvai galima juos viena vietoj kito ideti, bet pasikartosiu, jog palei kodus grynai atitikmenu nera tarp tos kartos Colto, Lancerio ir Mirageo

tiesa, tau tas radiatorius tinka nuo bet kurio tos kartos Mirage sedano, ar Mirage Coupe, tik jis turi but ne senesnis nei 96/05