stiklu tamsinimas
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
- cfs-w600
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 398
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 14, 14:45
- AutomobilisCOLON '98 eclipse GS
- MiestasCOLON Vilnius-Druskin
Nu ka as jums galiu pasakyti, vazinejau as ~9 menesius su tamsintais lanagis. Vilniuje nieks nieko i juos nekreipia demesio, bent jau man tai nieko niekada mentai nesakydavo
bet vat kai atvaziavau paatostogauti i gimta kaima, tai va ten ir prasidejo visas grazumas. Tokia masina viena. Mentai isidemejo. Viena karta sustabde, israse, liepe nusilupti. Aisku as nenusilupau... po keliu dienu vel tas pats... o po to pradejo prie namu stoveti ir laukti kol as isvaziuosiu ir taip kelias dienas kol truko kantrybe ir teko nusilupti..... nes visgi per savaite virs 300Lt palikti tai .....
Ech, dabar taip obydna, taip negera... negaliu sau atleisti, o ant tu
tai is vis taip siuntu
!!!
Dabar masina i masina nepanasi... f*ck

Ech, dabar taip obydna, taip negera... negaliu sau atleisti, o ant tu

Dabar masina i masina nepanasi... f*ck
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1009
- UžsiregistravoCOLON 2004 12 13, 02:00
- AutomobilisCOLON Nissan 200sx ir juodas golfas
- SkypeCOLON kempius
- MiestasCOLON Vilnius
tu tuo isitikines? tai kas man juos iseme ir idejo? kaledu kaksiai?Kevinas rašėCOLONjau domejausi, patikek.. evelke sako: o kas bus jei isiminesim ir skils?Swifty rašėCOLON nu ir ?poto turbut jie neisideda atgal...
nes tie kurie tonuoja neuzsijima langu iseminu ir idejimu..

o kas bus jei nuvaziavus i servisa pakelus auto ant keltuvo ji nukris?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
na pus taip matuojamas tamsumastadosis rašėCOLONas pries koki menesi su juodais langais ikliuvau anglijoje.ka manot,pamatavo ir parode kad mano langas 2,85 ,o leistina 0.7.bet nelabai supratau forume snekat 30% 60% ir panasiai.gal kitoks matavimas?ps.langu nelupu ir vazineju toliau laimingas,kad cia mentai durnesni nei lt.

Nu buvau anglijoi pries metus bet tai ten kiek zinua tai gali tamsinti kiek nori pokei visiems,tik per tuos teroro ispuolius buvo sutabde mane mentai,o kai paklausiau del ko sako juoda masina tamsinti langai itarimas o kad negalima ar kaskas pan nei zodzio....
o/
__
\o
(Oo=[][]=oO)
.[]======[]
Eclipse 94m juoda
Skoda Roomster 1,4 TDI 08m

(Oo=[][]=oO)
.[]======[]
Eclipse 94m juoda
Skoda Roomster 1,4 TDI 08m
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Abu priekinius tamsinkCARISMA rašėCOLONBiciuliai, patarkit kaip graziai aptamsint langus, kokie procentai butu proto ribose, ar visus tamsint ar tik galini ir soninius... laukiu jusu pasiulymu ir pamastymu

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 284
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 10, 08:14
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- SkypeCOLON kaziuxxx1
- MiestasCOLON Klaipeda
o jeigu priekinius tik 10 ar ten 15 procentu, ar labai matysis? noreciau kad tik sesely mestu ir viskas... o kaip tamsint: galini 80 proc., soninius kokius 50 proc. ar kaip?Fever rašėCOLONAbu priekinius tamsinkCARISMA rašėCOLONBiciuliai, patarkit kaip graziai aptamsint langus, kokie procentai butu proto ribose, ar visus tamsint ar tik galini ir soninius... laukiu jusu pasiulymu ir pamastymuAišku, kad tik galinius. Bo ateis laikas, kai ir pas mus pradės matuot langų "tamsumą
- `Tadas`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1032
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 08, 11:37
- AutomobilisCOLON Eclipse 2G
- MiestasCOLON Vilnius
Tai cia juk paciam sprest reikia tokius dalykus,o ne kitu klausyt.
Man asmenishkai negrazu kai uztamsinti vien galiniai langai,bet cia tik mano nuomone.
Negrazu kai ir galas uztamsintas stipriai,o priekis gerokai silpniau.
Graziausiai kai visa mashina uzniaukta vienodai,jeigu bijai policijos tamsink silpnai, bet visus langus vienodai,man taip butu graziausiai.
Na nebent galiniai shoniniai langiukai butu labai mazhi,tai tada gal ir vien galas ziuretusi neblogai,nes pagrindinsi juodumas butu ant galinio stiklos,o is sono nesimatyto to didziulio skirtumo tarp priekio ir galinio soniniu langu,kadangi galinis butu labai mazhiukas,bet Carismoj jie gan dideli yra.
Man asmenishkai negrazu kai uztamsinti vien galiniai langai,bet cia tik mano nuomone.
Negrazu kai ir galas uztamsintas stipriai,o priekis gerokai silpniau.
Graziausiai kai visa mashina uzniaukta vienodai,jeigu bijai policijos tamsink silpnai, bet visus langus vienodai,man taip butu graziausiai.
Na nebent galiniai shoniniai langiukai butu labai mazhi,tai tada gal ir vien galas ziuretusi neblogai,nes pagrindinsi juodumas butu ant galinio stiklos,o is sono nesimatyto to didziulio skirtumo tarp priekio ir galinio soniniu langu,kadangi galinis butu labai mazhiukas,bet Carismoj jie gan dideli yra.
Mitsubishi Eclipse 2G GS Juoda
Honda CBR 600cc F4i
Honda CBR 600cc F4i