kaip jums toks modelis proton 418 LRS Coupe ????
- Salkiz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 724
- UžsiregistravoCOLON 2005 03 08, 02:00
- AutomobilisCOLON daug =]
- SkypeCOLON Salkiz
- MiestasCOLON Sun City
su ishnesimais tai ce viskas jau aishku... nes mano ratu ET 45 , o colto ribos 35-42... vet =]
kaip suzinot ar sankaba prabuksuoj? nes daba sankaba yra sunkesne nie colte, ir jai nori begi permast jos reikia lb mazai nuspausti... tad man atrodo, kad ce bus sankaba iverzta, nes jauciu jam ji buksavo????
a teisingai mastau??? ir man aterodo kad ji truputi ir dabar buksuoja.... =] bet 1 begiu tai gerai kabina, spircias eina ir pan... bet vat kazkaip kai jau i 3 permeti tai taip apsuko sukyla kazkaip keistai....
ir kiek daugmaz man tai kainuotu... kiek seu girdejas, tai vien dezes nuardymas kazkas 150LT + viskas ka su sankaba darys ... ... ar tiesa?
kaip suzinot ar sankaba prabuksuoj? nes daba sankaba yra sunkesne nie colte, ir jai nori begi permast jos reikia lb mazai nuspausti... tad man atrodo, kad ce bus sankaba iverzta, nes jauciu jam ji buksavo????
a teisingai mastau??? ir man aterodo kad ji truputi ir dabar buksuoja.... =] bet 1 begiu tai gerai kabina, spircias eina ir pan... bet vat kazkaip kai jau i 3 permeti tai taip apsuko sukyla kazkaip keistai....
ir kiek daugmaz man tai kainuotu... kiek seu girdejas, tai vien dezes nuardymas kazkas 150LT + viskas ka su sankaba darys ... ... ar tiesa?
///M3
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
prtonas europinis tik va ka pagamintas musiau tolimuosiuoseAikste rašėCOLONA tai litovcai perekupai su traliukais jau i Malaizija varinejaDzhedaj rašėCOLONPrie ko chia usa ir Proton ish Malaizijos?![]()
![]()
Visai nuo gyvenimo atsilikau.........![]()

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
Colt'a smaugiant dugnais t.y. grynai trasoje kur visada prie raudono, max 13ltr budavoSalkiz rašėCOLONeee, kiek jums coltistams GTI`stams ryna 100km benzo... na man daba surijo apie 15l. =DDD musiau dar neatidziaugiau traukimu ar kaip ce suprast? =DD

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- Salkiz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 724
- UžsiregistravoCOLON 2005 03 08, 02:00
- AutomobilisCOLON daug =]
- SkypeCOLON Salkiz
- MiestasCOLON Sun City
na va vakar ish ploviau ta sport oro fintra, tai bishki ir trauka atsibavo, ir greiciau reguoja i gaza... tas filtra buvo ziauriai apsineshes kazkokiu shudu, jos ne kokiaias tepalais ar dar kuom... jauciu vistiek, gaudavo maziau oro, paduodavo riebesni misini, ir treuputi del to daugiau uro eme... nu shian bus matyt kas kaip... =] o mase mano 1180... bet man ir idomu, jai varikliai tokie tap, kodel pas mane 99KW =]
///M3
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Turbūt apie šitą kalbi- užmačiau 5dienį važiuodamas iš darbotaxistas rašėCOLONP.S. Sian Vilniuj maciau toki kaip pas tave, melsvas toks, beveik melynas, beveik zydras toks. Labai tiktu klubui

Bet čia mitsas, nes buvo ženkliukas normalus... Bamperis priekyje labai didelis- nu grynz amerikinis nu

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
užtrauk rankinį ir įjungęs 5 šaibą bandyk važiuot, jei apsukos sukyla ir neužgesta auto tai ir buksuoja tavo ta sankabaSalkiz rašėCOLONsu ishnesimais tai ce viskas jau aishku... nes mano ratu ET 45 , o colto ribos 35-42... vet =]

- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
As pirkaujau su pakeista sankaba, papasakok kaip remontas vyko, ar detaliu liosiai gavai ?aivis rašėCOLONsiaip man ir uztekdavo 3 cm. paspaust sankaba,ir buksuodavo taip pat ir sveria auto 1180![]()
tai remontas kainavo 850 lt.
![]()
p.s. geriau apsilankyk pas meistrus anksciau, gal prasisuksi tik feredo sankabai perkales...
Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
kad pasakot nelabai yra ka.... remontas vyko kaip visad:atvarai i servisa
pasakai kas yra
palieki masina
po paros sulauki skambucio, kad gali pasiimt
gauni telefono numeri
issiaiskini kad cia ne nr. o kaina
pasiemes kokia savaite vazineji ir pratinies prie nauju garsu ir vis galvoji kad pries remonta kazkaip geriau viskas buvo 

lancer 95m. 1.6gli. 4WD