Philips lemputes
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Nu va nuvazhiavau tu lempuchiu, gt150 neturejo, tai paemiau visionplus
Be to jos sake geresnes uzh tas power2night 
Dar plius ikalbejo pazhibinchiu pasikeist lemputes, nes aceit paprastos sugeria tu shustru skleidzhiama shviesa ir todel jos blogiau shviechia
(su mano fizikos zhiniom tai prasilenkia bet nesvarbu) 
Ishsiemus senas pazhibinchiu lemputes paaishkejo, kad jos perdege irgi (nors priesh tai normaliai dege), matyt neatlaike brutualaus emimo lauk proceso...
Beje norint pakeisit lemputes reikia ishimti akuma, o kitoj pusej nusukti toki metalini sh, laikanti pora fyshkiu... dar reiketu namie pasideti pleistro, nes rankas nori nenori tenka susizheisti ten bemakaluojant 5cm erdvej
Efektas nzn koks, shiaip diena ne kas matosi, bet pakeitus pazhibinchius atrodo daug baltesnes lempos

Dar plius ikalbejo pazhibinchiu pasikeist lemputes, nes aceit paprastos sugeria tu shustru skleidzhiama shviesa ir todel jos blogiau shviechia

Ishsiemus senas pazhibinchiu lemputes paaishkejo, kad jos perdege irgi (nors priesh tai normaliai dege), matyt neatlaike brutualaus emimo lauk proceso...
Beje norint pakeisit lemputes reikia ishimti akuma, o kitoj pusej nusukti toki metalini sh, laikanti pora fyshkiu... dar reiketu namie pasideti pleistro, nes rankas nori nenori tenka susizheisti ten bemakaluojant 5cm erdvej

Efektas nzn koks, shiaip diena ne kas matosi, bet pakeitus pazhibinchius atrodo daug baltesnes lempos

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu pas mane stochkines matyt lemnpuntes sukishtos, tai sviecia kaip cia pasakius, nu kaip fingalas po akim, nera skirtumo ar ijungtos lempos ar ishjungtos tiesa ploviau jas gal pries metus kokius
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- WhiteWidow
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 121
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 12, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
- Euraz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 447
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 28, 14:29
- MiestasCOLON Laikinoji sostinė
- CONTACTCOLON
Cia labiau del to taip, kad tos lempos daznai buna sureguliuotos kaip karves Albinutes akys -viena sviecia i zeme, kita i kosmosa ziuriWhiteWidow rašėCOLONAs kai nusiplaunu ziema automobilio prieki tai mano lempos 50 proc sviecia geriau!!!
O siaip tai uzknisa kai i automobilius prisisukineja bet kokiu lempuciu ir po to spigina net apsviestose gatvese

Galantas kaip vyshnia, kartais net ryshkus (kai nuplautas).
VW Golf nr. 5
VW Golf nr. 5
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Aha, aš irgi tokias susidėjau, nes tie diodai po vieną išmirinėjo labai greit... O ką dėjai į tą mažos lemputės vietą?Salkiz rašėCOLONphilips blue vision , gabaritines lempeckos i spidika >> rezultatas, zymei sviesiau sviecia, ir balciau...
pabandziau su mobilka nutraukt, bet nekaz gavos =]

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Salkiz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 724
- UžsiregistravoCOLON 2005 03 08, 02:00
- AutomobilisCOLON daug =]
- SkypeCOLON Salkiz
- MiestasCOLON Sun City
jo jo, ash krc irgi buwau susimetes melynus diodus.. buwo viskas afigiet!, bet vienas perdega, kol prisiverciau nusipirkt kita, dar vienas perdege ir t.t. o ta vietoi mazos , tai atlikau tokia lb primityvia procedura =DD ikishi i ta skylute atsuktuva, pasukioji i visas puses, ir jau turi didesne skyle =DDDD nes tada neradau pirkt mazu 12V melynu diodu.... (tik niekam nesakyk)ZyXEL rašėCOLONAha, aš irgi tokias susidėjau, nes tie diodai po vieną išmirinėjo labai greit... O ką dėjai į tą mažos lemputės vietą?Salkiz rašėCOLONphilips blue vision , gabaritines lempeckos i spidika >> rezultatas, zymei sviesiau sviecia, ir balciau...
pabandziau su mobilka nutraukt, bet nekaz gavos =]
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Ten buvo ala tokie "special edition", kur jau paruošti ir statosi į standartines vietas. O kalbant į temą apie Philips'us- man gal net per gerai jie šviečiacfs-w600 rašėCOLONO diodus su varza dejot? nes as kiek buvau ju susidejes, neivienas neperdege

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas