Kur Kaune palakstyti galima?
Kur Kaune palakstyti galima?
Sekmadienis,nuobodu.Kaune esu dar naujokas,sakykite kur galima butu nulekti ir truputi padukti ant ledo ar siaip kokioje trasoje,na aisku kur yra leidziama tai daryti.Dekingas
mitsas.....eclipas......1G GS
ir dar raudonas......
ir dar raudonas......
Re: Kur Kaune palakstyti galima?
gali issinuomot trasa Aleksote 1 val, dienai ar savaiteiRolanas rašėCOLONSekmadienis,nuobodu.Kaune esu dar naujokas,sakykite kur galima butu nulekti ir truputi padukti ant ledo ar siaip kokioje trasoje,na aisku kur yra leidziama tai daryti.Dekingas

http://www.drive.lt yra kontaktai. as va kaip tik rytojui esu issinuomaves visai dienai

jei nori siandien, tai pasiskambink ten nurodytais mob telefonais ir susitarsi del siandienos.
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
o tai gal galima prisijungt, pasigrozet arba ir keliem kaunieciams koki ratuka apsukt? ar tu ten su kruva subarusu ir evolutionu busi?Korsaras rašėCOLON as va kaip tik rytojui esu issinuomaves visai dienai
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
siaip ten ispirkta vienai masinai visai dienai ir busiu vienas su mokytoju, nes varom mokytis, ne siaip lakstyt. siap duoda leidima, kuri reik parodyt, jei kazkas susidometu kas ten laksto, nes trasa priziuri ir sargai gali iskviest mentus, kuriems ir parodomas seimininku leidimas. jei kazkas nori lakstyt, tai sukontaktuokit minetais kontaktais mob ir susimokeje ir gave leidima lakstykit kiek noritwytska rašėCOLONo tai gal galima prisijungt, pasigrozet arba ir keliem kaunieciams koki ratuka apsukt? ar tu ten su kruva subarusu ir evolutionu busi?Korsaras rašėCOLON as va kaip tik rytojui esu issinuomaves visai dienai

Paskutinį kartą redagavo 1 Korsaras. Iš viso redaguota 2006 kartus.
Palaksciau misko keliukais pagal marias prie Sleinavos,tai dabar biskuti rebilitacijos mano klipsui reikia,mazo to,kad priekinis buferis plikas paliko,na ta prasme be spoleriu,tai padanga sugebejau numontuoti ir zapaske pradurti,laimei clipsui tiko audi c4 zapaske.
Posparniai ipilni sniego,ratlankiai taip pat,vaziuoji kaip su zazu per arimus,dreba vairas.
Posparniai ipilni sniego,ratlankiai taip pat,vaziuoji kaip su zazu per arimus,dreba vairas.
mitsas.....eclipas......1G GS
ir dar raudonas......
ir dar raudonas......
- kid
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 790
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 15, 14:13
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt CJ '96 1.6
- SkypeCOLON dsm_fan
- MiestasCOLON pnv:)
nuodeme taip drozt klipecus. juk jie ne raliui skirti. abo susurandi kokia tuscia stovelimo aikstele ir duodes. kaip pvz sniego kai buna tai vakarais babilono stovejimo aikstele tinka arba plati apsnigta, mazai naudojama gatve. vot.Rolanas rašėCOLONPalaksciau misko keliukais pagal marias prie Sleinavos,tai dabar biskuti rebilitacijos mano klipsui reikia,mazo to,kad priekinis buferis plikas paliko,na ta prasme be spoleriu,tai padanga sugebejau numontuoti ir zapaske pradurti,laimei clipsui tiko audi c4 zapaske.
'96 colt cj
'92 E36 :p
'92 E36 :p
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
niu va jei kas nori kad profai praveztu su EVO:
https://www.tiketa.lt/gifts.aspx?Mode=G ... 5&LngID=LT
https://www.tiketa.lt/gifts.aspx?Mode=G ... 5&LngID=LT
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Klausimas rimtas - kur galima ishsinuomoti aikshtele oficialiai slalomui, kad butu be visokiu bordiuru ir nesaugiu vietu (http://www.drive.lt neveikia, todel nezinau kur Aleksoto ta trasa galima ishsinuomot)...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance