SOS
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 9
- UžsiregistravoCOLON 2010 07 01, 18:59
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant 2002
SOS
Gerbiami kolegos, esu mergina, gal dėl to mano Mitchas dar vis barška. Sevise vi ką nors pakrapšto, susimoku ir išvažiuoju su viltimi, kad dabar jau...O bėda tokia. Balandžio pradžioje nusipirkau naujas vasarines padangas, Melgos vyrukai patarė pakeisti stabdžių diskus, kad neliktų vairo vibracijos. Ta proga pakeičiau ir stabdžių trinkeles bei padariau suvedimą. Nuo to laiko priekyje dešinėje pusėje paspaudus stabdį (o ypač susukus vairą) girdžiu metalo bildėjimą. Bet kaip minėjau tik žaidžiant su stabdžiais, bei pastebėjau, kad tik pavažiavus tam tikrą laiką (kai auto pašyla). Guolį jau keitėm, apatinius šarnyrus jau keitėm (serviso berniukai patarė), bet deja...
- tomarinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1613
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 09, 16:23
- AutomobilisCOLON 1g, e36
- SkypeCOLON Tomaz911
- MiestasCOLON Kaunas
Re: SOS
pamete arba nulauze kaladeles prilaikancias skardeles bekeisdami. as pats nesenai ta skardele pameciau, tai vazineju kaip su barskuciu rate 

BMW e36 325 coupe
Mitsubishi Eclipse 1G DOHC2000 92m. RED/BLACK
- tomarinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1613
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 09, 16:23
- AutomobilisCOLON 1g, e36
- SkypeCOLON Tomaz911
- MiestasCOLON Kaunas
barska per duobes vaziuojant, kai paspaudi stabdi nebarska. manau saugu vazinet tik kad erzina tokie garsai
BMW e36 325 coupe
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 9
Dar ir kaip erzina. Bet važiuojant per duobes negirdžiu to garso, o girdžiu kai pradedu maigyti stabdžių pedalą, ten tada kala iš peties.tomarinas rašėCOLONbarska per duobes vaziuojant, kai paspaudi stabdi nebarska. manau saugu vazinet tik kad erzina tokie garsai
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 9
Per tą laiką keitė stabdžių diskus, guolį, pusašiu (ar šarnyrus - dieve, kaip man čia viskas sudėtinga) - negi visus kartus ir neprisuko? Beje po stabdžių diskų kartu su kaladėlėmis keitimo ir atsirado tas garsas.
- Algis75
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 39
- UžsiregistravoCOLON 2008 09 25, 09:03
- AutomobilisCOLON Colt 1.6 GLXi, automatas
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
skaitau kokios bedos bet niekaip akiu nuo tu trilitreku negaliu atitraukt... tu teisus reiktu gyvai i beda paziuret 

Algis ir nevažiuojantis Coltas
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 9
Aš iš Vilniaus, bet trilitrekai ne mano...nėr į ką žiūrėt...Algis75 rašėCOLONskaitau kokios bedos bet niekaip akiu nuo tu trilitreku negaliu atitraukt... tu teisus reiktu gyvai i beda paziuret