Po to dar užsimanys nešiojamų dujų :nuke:Matosas rašėCOLONčia tas pac kur norėjo imti 2G spider bet pasiėmė OOOO B4 coupe kabri 2,6 dujosKevinas rašėCOLONMatosas o kokia masina pas ta pona?![]()
![]()
![]()
veuk veuk veukt

Po to dar užsimanys nešiojamų dujų :nuke:Matosas rašėCOLONčia tas pac kur norėjo imti 2G spider bet pasiėmė OOOO B4 coupe kabri 2,6 dujosKevinas rašėCOLONMatosas o kokia masina pas ta pona?![]()
![]()
![]()
veuk veuk veukt
Na as suprantu kad pezas tai ne Mitsubishis, ale 605 nuo 406 reiketu skirtiKevinas rašėCOLONnors vis tik manau,kad reikejo imti tada balta peugot605 gal jau butu komplekte nuimamas vairas ir lektu per miesta baltas taxi..
Matosas rašėCOLONTai va draugas čia manes užklausė, tai pažadėjau pasidomėt
žodžiu jis nori pasidaryti nuimamą vairą kaip pas F1man aišku tai juokinga ir pirmą kartą aš apie tokius dalykus girdžiu, bet gal jūs ką girdėjot ar turit kažkokių minčių
![]()
prašau liekitės in sveikatų
vistiek man cia zaislas kazkoks.. idomu kaip uzsifiksuoja ir kaip nusiima? ;] kiek sansu kad vaziuojant nusiMONTUOS? ;Dmarius rašėCOLONVisai atsitiktinai radau foto kaip toks daiktas atrodo:
http://memimage.cardomain.net/member_im ... 4_full.jpg
nu va koks molodecas marius vienintelis naudingos info davė, nors kaip ten susikonstruot tokį tai nelabai aišku ir iš kur tokius agregatus trauktmarius rašėCOLONVisai atsitiktinai radau foto kaip toks daiktas atrodo:
http://memimage.cardomain.net/member_im ... 4_full.jpg
Matosas rašėCOLONTai va draugas čia manes užklausė, tai pažadėjau pasidomėt
žodžiu jis nori pasidaryti nuimamą vairą kaip pas F1man aišku tai juokinga ir pirmą kartą aš apie tokius dalykus girdžiu, bet gal jūs ką girdėjot ar turit kažkokių minčių
![]()
prašau liekitės in sveikatų
Starast ne radastMatosas rašėCOLONpas jį B4 coupe cabri bettia neesmė
Dzhedaj atu už viską, tiek kiek yra čia info pilnai užtenkair aš tokiam dalykui per daug dėmesio ar svarbos neteikiu, tiesiog pagalvojau kad kam nors gal ateity praverstokia info
![]()
ir aplmamai tu pastaruoju metu kažkoks rūstus pasidareit, gal colt'as jau netraukia![]()
arba tu Iewutės ja unetrauki