Nes ple pas mane 11l spaudi ar nespaudi, zejau lendo zonda, pakeiciau zvakes viskas super duper mazas pravaziavimas bakas ne kiauras

pakeisk varikli arba mashinadiscoboy rašėCOLONZiurejau as groundzero tinklapi, ten visko tiek daug ir panasiai, bet va klausimu iskilo ar imanoma man i Lancer 94m, isistatyti turbina ir aplamai kas bande variklio tiuninga siai masinai pas mane 1.6 16V, beje gal kas turi tokio variklio kiek pas jumis valgo in 100km mieste???
Nes ple pas mane 11l spaudi ar nespaudi, zejau lendo zonda, pakeiciau zvakes viskas super duper mazas pravaziavimas bakas ne kiauras
dziat raitDzhedaj rašėCOLONGali isimesti bet koki, tik klausimas kiek pinigu tam skirsi
Shiaip tvirtinimo taskai ir panashiai, dezhe ir t.t. netiks nuo clipses variklio...nuo 4g93, kuris ejo ir lanceryje gti, kuris baisiai retas modelis, galbut galetu ir tikti...bet velgi bent jau coltas 1.6 skiriasi nuo 1.8, tiek vazhiuokle, dezhe ir t.t.
Jei nori tik pakeisti varikli, nieko jam nedarydamas, geriau keisk visa mashina - bus gerokai pigiau
davesk kad būtų tvarkinga viskas tiek tepalai tiek filtrai tiek žvakės laidai ir turėsi visus arklius kiek ten jų dar liko savo vietoj, o kalbantapie pakėlimą arklių, tai reiktų pradėt kalbėt nuo motoro,jei motoras rimtesnis tada gali dėtis ir filtrą ir išmetimą, bet ar tia pakels tiek arklių kad tua pasijustų labai abejojuAndy rašėCOLONSveiki!Vat as planuoju pirkt lanceri 94-96m.ir noreciau paklausti ka galeciau pasidaryt,kad siek tiek bent padidint kumeliu....iki lindimo i pati varikli.pvz.:ismetimas,filtrai.....
tesiingai xebra sako i stockine non turbo motora turbinos det neapsimoka ir LITU kainuos ir nebus taip efektyvu nes dafiga daliu reikes pakeist kad veiktu efektyviai taip kaip gamyklinis turbo variklis.discoboy rašėCOLONZiurejau as groundzero tinklapi, ten visko tiek daug ir panasiai, bet va klausimu iskilo ar imanoma man i Lancer 94m, isistatyti turbina ir aplamai kas bande variklio tiuninga siai masinai pas mane 1.6 16V, beje gal kas turi tokio variklio kiek pas jumis valgo in 100km mieste???
chipas i non turbo geriausiu atveju 5-7 AG pridedaZND007 rašėCOLONtesiingai xebra sako i stockine non turbo motora turbinos det neapsimoka ir LITU kainuos ir nebus taip efektyvu nes dafiga daliu reikes pakeist kad veiktu efektyviai taip kaip gamyklinis turbo variklis.discoboy rašėCOLONZiurejau as groundzero tinklapi, ten visko tiek daug ir panasiai, bet va klausimu iskilo ar imanoma man i Lancer 94m, isistatyti turbina ir aplamai kas bande variklio tiuninga siai masinai pas mane 1.6 16V, beje gal kas turi tokio variklio kiek pas jumis valgo in 100km mieste???
tikrai gerew arba turbine masina nusipirkt arba idet galinga atmosferini varikli. o tas 150 arklio dohc tai tikrai smagus nes masina nera sunki arkliiu uztenka bus mazai pachipuosi iki kokiu 170 :DD