kazkas nutiko mano sigmai?help please

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2005 09 27, 10:09

wayfarer rašėCOLONnu as nustebes...kaip zaibu is giedro dangaus.. stai ka pasake man vienas zmogus:
galejo (nepamenu koks blokelis) ar laidelis ar dar kazkas susvilt nuo mano naujo magelio..kaip tik neseniai nusipirkau nauja, galingesni..sake japonai nemegsta galingu..sake butent del magelio..jomajo...jomajo..
o kaip tik si savaitgali mes keliavom, ir kiauras dvi dienas sukosi mp3. ne nu pravalas..HELP!!!

beje, isgirtoji "acura" pasiunte mane..:( kas ten per japonu ismanytojai? a?
tai gal tu kažkuo juos gazdini :twisted: :lol:
tai pala jei jau tau pasakė kame bėda tai tvarkyk :idea:
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
wayfarer
Dalyvis
PranešimaiCOLON 37
UžsiregistravoCOLON 2005 06 18, 03:00
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas wayfarer » 2005 09 29, 14:12

nu ten buvo netiketa nuomone. bet tai nebuvo diagnoze, tad jei ir magelis kaltas, ji isemus vis tiek niekas nepasikeite, taip kad ce pamastymui kas galejo buti.. o visa istorija baigesi taip:
vien zo susiradau kur galetu ta "egzotika" paimt kompas, nuvariau..prijunge.. ir sako: "nu viskas tvarkoj, nematau klaidu" paziuriu, akurat viskas veikia.. pravaziavau..nu veikia. gryzau, sakau dar perskanuokit kartu su visom sistemom..nu ciki piki. ner jokiu klaidu..tfu tfu tfu..taip ir baigesi..sumokejau 40 lt. uz tai kad pasakytu jog TIKRIAUSIAI koks kontaktas, ar daviklis supanikavo, o gal tiesiog kompas uzluzo..bet dabar pasitikejimo gerokai sumazejo man..o jei kur nors..toli toli..uzlusiu? tarkim kokiose austrijos alpese, tai ka? is ten reiks 2 pavara vaziuot? 80km/h 3000 apsuku??? nu, anyway, tikiuosi ce buvo atsitiktinumas, o ne pranasingi zenklai kokie..

Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2005 09 29, 14:34

wayfarer rašėCOLONnu ten buvo netiketa nuomone. bet tai nebuvo diagnoze, tad jei ir magelis kaltas, ji isemus vis tiek niekas nepasikeite, taip kad ce pamastymui kas galejo buti.. o visa istorija baigesi taip:
vien zo susiradau kur galetu ta "egzotika" paimt kompas, nuvariau..prijunge.. ir sako: "nu viskas tvarkoj, nematau klaidu" paziuriu, akurat viskas veikia.. pravaziavau..nu veikia. gryzau, sakau dar perskanuokit kartu su visom sistemom..nu ciki piki. ner jokiu klaidu..tfu tfu tfu..taip ir baigesi..sumokejau 40 lt. uz tai kad pasakytu jog TIKRIAUSIAI koks kontaktas, ar daviklis supanikavo, o gal tiesiog kompas uzluzo..bet dabar pasitikejimo gerokai sumazejo man..o jei kur nors..toli toli..uzlusiu? tarkim kokiose austrijos alpese, tai ka? is ten reiks 2 pavara vaziuot? 80km/h 3000 apsuku??? nu, anyway, tikiuosi ce buvo atsitiktinumas, o ne pranasingi zenklai kokie..
nu matai mitsubisi karc nuo akrto mestelna x-failinių tokių bajeriukų savo šeimininkui ant pamastymo, kaip sakoma kad nempamirštum dėmesio karc nuo karto savo autui parodyt :wink:
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

Ryychka
Dalyvis
PranešimaiCOLON 8
UžsiregistravoCOLON 2005 09 06, 11:17
MiestasCOLON vilnius

Neperskaitytas pranešimas Ryychka » 2005 09 29, 17:06

pasitikrink tepalus dezeje, spaudimo davilkli, praciupinek laidus, kad skydelyje ir nerodys alia gal tik smulkmena[/list][/code][/b]
chrysler saratoga 3.0l v6 mitsu variklis

Vartotojo avataras
wayfarer
Dalyvis
PranešimaiCOLON 37
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas wayfarer » 2005 09 30, 09:48

tai butent..jei tik skydelyje nerodytu...bet kad ir begiu nejungia
siaip jau beda pasikartojo!!! siandien is ryto sedau i auto, ir vel neveikiot..
gal rimtai del magelio..bo pirma pajungiau mage, tada vedziau varikli..ijungiu, paziurau..neveikia..blyn kai susinervijau :evil: vel antra pavara variau..sian pas meistra vaziuoju-hiundajaus servisas prieme. pas juos kompas yr kur su maniske susisneka.
o beje, del kompo..indomus reikaliuks, parode kad pas mane kondiske yr, o realiai nera..taip iseina kad reiktu tik vamzdelius susidet ir viskas veiktu :))))??

Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2005 09 30, 09:59

wayfarer rašėCOLONtai butent..jei tik skydelyje nerodytu...bet kad ir begiu nejungia
siaip jau beda pasikartojo!!! siandien is ryto sedau i auto, ir vel neveikiot..
gal rimtai del magelio..bo pirma pajungiau mage, tada vedziau varikli..ijungiu, paziurau..neveikia..blyn kai susinervijau :evil: vel antra pavara variau..sian pas meistra vaziuoju-hiundajaus servisas prieme. pas juos kompas yr kur su maniske susisneka.
o beje, del kompo..indomus reikaliuks, parode kad pas mane kondiske yr, o realiai nera..taip iseina kad reiktu tik vamzdelius susidet ir viskas veiktu :))))??
Tai pažiūrėk, gal tą naglesnę magę nusipirkęs laidus kokius litavai ar pan. ir dabar trumpina kur nors. O dėl kondiškės tai čia pas visus micus taip :) Yra ir vieta jai ir visiem jungtukam paliktos vietos ir t.t. ;) Tik kažin ar apsimokėtų ten ją grūst :roll:
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas

Lancer Evolution X GSR 2011

Vartotojo avataras
wayfarer
Dalyvis
PranešimaiCOLON 37
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas wayfarer » 2005 09 30, 10:31

nieko nelitavau, nieko nejunginejau..prie alektros nagu nekisu, bo nieko neismanau tame reikale..:(

Tomazinis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2
UžsiregistravoCOLON 2007 10 25, 09:02
AutomobilisCOLON Mitsubishi colt
MiestasCOLON Kaunas

Re: kazkas nutiko mano sigmai?help please

Neperskaitytas pranešimas Tomazinis » 2007 10 25, 10:52

prikelsiu sena tema, bet mano coltui 92m 1,6 automatui panasiai vyskta kaip ir siai sigmai, tik tiek, kad stovint tarkim kamstyje jauciasi, kad deze imeta neutralke o poto vel begi, tarkim biski pajudejus paspaudi stabdi lyg ir gerai viskas, tik isimeta laisvas, spust gaza apsukos kyla bet nevaziuoja ir staiga meta begi, tada soka, panasiai vyskta iki 40km/h greicio ir su kitais begiais, begejantis gaza spaudi iki kokiu 2,5-3000 rpm, begejas normalei ir staiga permeta lyg i neutralke (nes nesibegeja visai masina) nes apsukos pakyla iki kokiu 4-4,500 rpm ir tada jungia kita begi, ir taip metosi is zemesnes i aukstesne pavaras, o virs 40 km/h lyg viskas ir gerai. tiesa dar nedega skydelyje lempute D, cia ji irgi kazkaip susijusi su greiciu deze, kad nedega?

BUTTON_POST_REPLY