Turiu vel toky klausima. Neseniai suzinojau kad colte yra kazkoks mygtukas po gazo pedalu, aisku ji nuspausti reik pedala spaust iki dugno

Teisingai, taip jis meta i zemesne pavara. Yra pas mane automatas,tai ta mygtuka as jau isbandziau,ui geras daiktas lenkimuiDzhedaj rašėCOLONMygtukas ar tiesiog reguliatorius pedalo nuspaudimo iki galo?
Esu kažką viena ausim girdėjęs apie "overdrive", t.y. kai mini pedalą iki galo ir nusispaudžia po juo esantis mygtukas, tai automatas meta žemesnę pavarą iš karto...
Meta i zemesne pavara? O tai kai ta zemesne pavara imetus vel numini iki dugno,tai vel zemesne imeta? Ir ka,tai iki pat pirmos pavaros sumeto? Kazko as cia nesuprantu.Grogis rašėCOLONTeisingai, taip jis meta i zemesne pavara. Yra pas mane automatas,tai ta mygtuka as jau isbandziau,ui geras daiktas lenkimui
JO jo taip ir norėjau pasakyt,bet minčių išdėstyt neišėjoRiebus rašėCOLONryskiai chebra su automatais nevazinejot ir pezat tik daina![]()
automatas nuspaudus pedala iki puses tai nemeta sekancios iki tam tikru apsuku kurios priklauso nuo rezimo sport/standartinis
ta knopke po pedalu yra praktiskai pas visus automatus jei ne pries kario metu masina
numynus tapke iki dugno numetama pavare ir ji prilaikoma kol surenkamos praktiskai maksimalios apsukos tada metama aukstesne pavara
jei numynus atleisi tai kompas surinks vidutines apsukas ir permes i aukstesne jei pradesi stabdyti mes i zemesne
jei vazineji su sport rezimu visada mins iki maks apsuku tada mes aukstesne pavara ir nemetys zeminancios pavaros kuri buna pas galantus pvz
nors as ir nevisaka ishbandziusGrogis rašėCOLONviskas priklauso nuo apsuku,iš pradžiu meta į žemesnę pavara,kuriai isijungus,apsukos kyla raudonos žymos ir taip laikant kitos pavaros jungsis tik apsukoms pasiekus kritini momenta,karoc tipo sportinis rezimas,kas turit automata pabandykit,as savo isbandziu ir zinau(pataisyta)