Nea, negavauPliustas rašėCOLONnu vo nusiunciau gera nr. tikiuosi gavai

yessuz rašėCOLONka as tau ir sakiau - balansiniai bezdalai (cia taip buna kai shudarankiai dirzus keicia)
po kelis kartus... geriausiai iš karto užsiimti eilę... dar prisipirkti vožtuvų ir kitų tam LEGO (po nukritusio diržo) sudėlioti reikalingų detaliųMarko552500 rašėCOLONNa viena aisku, kad mitsubishio paskirstymo dirzus jau galima vaziuoti keisti i mineta servisa
ZyXEL rašėCOLONpo kelis kartus... geriausiai iš karto užsiimti eilę... dar prisipirkti vožtuvų ir kitų tam LEGO (po nukritusio diržo) sudėlioti reikalingų detaliųMarko552500 rašėCOLONNa viena aisku, kad mitsubishio paskirstymo dirzus jau galima vaziuoti keisti i mineta servisa![]()
![]()
Marko552500 rašėCOLONyessuz rašėCOLONka as tau ir sakiau - balansiniai bezdalai (cia taip buna kai shudarankiai dirzus keicia)
Na ka, si mano istorija lyg ir baigesiNa nesinoretu prisisneketi.
Tenka pagirti "Autovisatos" serviso Zirmunuose vadovus uz geranoriskuma sprendziant darbu broka.
Na viena aisku, kad mitsubishio paskirstymo dirzus jau galima vaziuoti keisti i mineta servisa
Fyg znajiet. Man jau bloga vien tik nuo tu minciu apie balansinius. Keisciausia, kad is serviso isvaziavus lyg ir gerai buvo, bet po 50 km atsirado nedidele vibracija. Idomu, ar galejo tas balansinis prasokti biski ?!Pliustas rašėCOLONNu nea ne Vygio, nes Vygis man irgi balancini buvo blogai istates. Beje Marko 23163464 viena balancini gal ir gerai istate, bet va kaip su antru reikalai?
alfa-moda rašėCOLONFyg znajiet. Man jau bloga vien tik nuo tu minciu apie balansinius. Keisciausia, kad is serviso isvaziavus lyg ir gerai buvo, bet po 50 km atsirado nedidele vibracija. Idomu, ar galejo tas balansinis prasokti biski ?!
Tiesa, dar pries paskutini vizita, tas didelias vibracijas kur del blogai isstatyto mazojo dirzo balansinio skriemuliuko buvo, tas bicas bande vibr. pasalinti tipo reguliuodamas degimaKazkoki senoli prietaisa pasiemes (kuris fyg znajiet) turbut rodo
Nu zodziu... venkit tos Autovisatos is tolo.
Nu del degimo ir blogos traukos tai aisku kad itakoja, bet kaip degimas ir vibracijos??? Ar turi ka nors bendro ????