http://www.wheelsnext.com/wheels-tires- ... 0Flat.html
manualas sako, kad Mitsubishi Sigma - 5 x 114.3, 35...42, 67.0efka rašėCOLONne, ant japono galanto, beto gal kas zinok ka daryti jei benzo rodykle uzkurus tolygiai pakyla ir nebenusileidzia. Ratai tai grazus ir 4 skyliu, sake nuos igmos 94 metu buvo ir tiek, daugiau jis nieko nezino
kuo daugiau gumos virs ratlankio tuo minksciau vaziuoja ir maziau jauciasi provezot, bet labiau masina turi sonini siubavima ant posikiuKarys rašėCOLONPrie to pacio: Laikas jau pirkti naujas padugnes, kokias pirkti kad kuo minksciau vaziuotusi ? ratai R14 skardinukai taip kad grozis vienodai sviecia man
Patikek, readinciau as ta manula issisiepes(programuotojas - prie manualu readinimo priprates), jei tik maniskiui galantui butu manualas interneto platybese parsisiuntimui. senesniam - pilna, rykliui - pilna, butent mano kartos galantui - nifigaandreiux rašėCOLONkuo daugiau gumos virs ratlankio tuo minksciau vaziuoja ir maziau jauciasi provezot, bet labiau masina turi sonini siubavima ant posikiuKarys rašėCOLONPrie to pacio: Laikas jau pirkti naujas padugnes, kokias pirkti kad kuo minksciau vaziuotusi ? ratai R14 skardinukai taip kad grozis vienodai sviecia man
o ratu auksti reikia ziureti pagal manuala, uzdesi aukstus - sunkiai isibegeja masina,
uzdesi placius - dila guoliai, kabina uz kebulo,
zodziu RTFM
kaip suprasti kabina provezas? cia vazioujant zvyretu keliu? o beto noriu paklausti del vairavimo salygu su 215/45/17?andreiux rašėCOLONmanualas sako, kad Mitsubishi Sigma - 5 x 114.3, 35...42, 67.0efka rašėCOLONne, ant japono galanto, beto gal kas zinok ka daryti jei benzo rodykle uzkurus tolygiai pakyla ir nebenusileidzia. Ratai tai grazus ir 4 skyliu, sake nuos igmos 94 metu buvo ir tiek, daugiau jis nieko nezino
o Mitsubishi Galant 4 x 114.3, 35...42, 67.0
gamintojas siulo arba 195/60/R15 arba 215/45/R17 tik plocio nezinau ar 7, ar 7.5, cia reiketu paziureti ant ratlankiu.
masina pirkau su 17" ratlankiais ir pora metu sprendziau dilema, kaip suderinti grozi ir patoguma... ir cia pora minciu is praktikos...
215/45/R17 - kieta ir meto per provezas
205/60/R15 - minksta, bet del groziu ...
215/50/R17 - minksciau negu 45 aukstis, bet priekis kabina issukant vaira iki galo ir ratai zimiai aukstesni - stipriai nukencia isibegejimo dinamika
205/50/R17+Bridgestone - dabar, auksinis viduriukas (mano manimu, mano pakabai ir uzpakaliui) nors provezos irgi jauciasi ir kartais net labai
Ka konkreciai tu nori paklaust del vairavimo salygu?efka rašėCOLONo beto noriu paklausti del vairavimo salygu su 215/45/17?