Man reikia patarimo
Man reikia patarimo
Pas mane hyunday lantra 93metu. ten stovi mitsubishi ogregatas. 1.6 doch turintis 106ag. ar verta uzsiimti varikliu? Keisti velenelius, forsuoti, statiti chipa ir t.t.?
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Pas colta visu pirma 1.8 dohc varikli 140 arkliu. Visu antra svoris 995kg.
O visu trecia gal zmogus nenori keisti variklio ar masinos. Varikli pasikeisti tikrai butu brangu, zinom kokias kainas laiko...
Galima spausti kazhka ir ish 1.6 dohc variklio, jei turi laiko, noru ir pats kazhka gali daryti. Kitu atveju bus brangu bet ka daryti ir nagu geriau nekishti
p.s. Kazkaip keista, kad 1.6 DOHC turi tik 106 arklius...Mitsubishi Colt 1.6 SOHC turi 113 arkiulu, o 1.6 DOHC (c50) 124....
O visu trecia gal zmogus nenori keisti variklio ar masinos. Varikli pasikeisti tikrai butu brangu, zinom kokias kainas laiko...
Galima spausti kazhka ir ish 1.6 dohc variklio, jei turi laiko, noru ir pats kazhka gali daryti. Kitu atveju bus brangu bet ka daryti ir nagu geriau nekishti

p.s. Kazkaip keista, kad 1.6 DOHC turi tik 106 arklius...Mitsubishi Colt 1.6 SOHC turi 113 arkiulu, o 1.6 DOHC (c50) 124....
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
Mano "zaparoske" sveria 1750kg tuscia. taj labaj didelis svoris bet galima ja palengvint. dirbu autoservise o specializacija verikliaj. mejstraj anksciau dare Brunzaj sportines masinas. Sako jog neapsimoka man statiti turbina tuo labiau nosa. Gal tik kejs chipa. kiek tas chipas man pades. Ir dar yra noras daryti ziguliuka is kurio galim ispausti 140ag. ar su tokia masina imanoma varyti i dragus?
- TSi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 376
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON Saab 93
- SkypeCOLON miklusis
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
Shmit rašėCOLONMano "zaparoske" sveria 1750kg tuscia. taj labaj didelis svoris bet galima ja palengvint. dirbu autoservise o specializacija verikliaj. mejstraj anksciau dare Brunzaj sportines masinas. Sako jog neapsimoka man statiti turbina tuo labiau nosa. Gal tik kejs chipa. kiek tas chipas man pades. Ir dar yra noras daryti ziguliuka is kurio galim ispausti 140ag. ar su tokia masina imanoma varyti i dragus?

sekmes.
TSI
Saab 9-3 Coupe '99 - Saab Flying Team UK
Saab 9-3 Coupe '99 - Saab Flying Team UK
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
TSi rašėCOLONShmit rašėCOLONMano "zaparoske" sveria 1750kg tuscia. taj labaj didelis svoris bet galima ja palengvint. dirbu autoservise o specializacija verikliaj. mejstraj anksciau dare Brunzaj sportines masinas. Sako jog neapsimoka man statiti turbina tuo labiau nosa. Gal tik kejs chipa. kiek tas chipas man pades. Ir dar yra noras daryti ziguliuka is kurio galim ispausti 140ag. ar su tokia masina imanoma varyti i dragus?o kodel nos'as blogai ? ir ka tau duos tas chipas? 40AG nuo 105ag, labai labai abejoju. Ir isvis kai yra 105 ag o masinos svoris tokis (beje cia pilnos toks turbut nes nerealu kad ji tiek sveria) ir dar plius atmosferikas. Gerew uzsiniauk langus, dideli peleka ant bagaznyko ir dideli duslintuvo antgali privirink.
sekmes.

- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
idesi chip pasijaus tiek kad kad sedi keleivis shale arba jo nera, o ish 1750 tikrai daug neprilengvinsi, ita hiunday gali inkishki kad ir eclipses 2l. turbo varikli bet visvien jis nevazuos mase ir t.t.Shmit rašėCOLONMano "zaparoske" sveria 1750kg tuscia. taj labaj didelis svoris bet galima ja palengvint. dirbu autoservise o specializacija verikliaj. mejstraj anksciau dare Brunzaj sportines masinas. Sako jog neapsimoka man statiti turbina tuo labiau nosa. Gal tik kejs chipa. kiek tas chipas man pades. Ir dar yra noras daryti ziguliuka is kurio galim ispausti 140ag. ar su tokia masina imanoma varyti i dragus?
evo svoris va 1200kg, minejai meistrai dare brundzos varikli, kas per meistrai? visi jau pensininkai...
Tie meistraj tikraj dar ne pensininkaj. As tikraj zinau nes su jais dirbu. Tai yra Gedas Bugelis ir Josifas. Taip yra vienas pensininkas varikliu meistras ju mokytojas bet jis turi savo versliuka. Jaigu tai sudomino tai jie dirba zarasu g. 5 Del remonto tartis is anksto nes beveik visada eile. Gedas tel. +37069872203. Bet as manau jus patisviska darote nes zinot daug apie variklius. Bet del viso pikto.