Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
-
ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
-
CONTACTCOLON
Neperskaitytas pranešimas
ZyXEL » 2008 03 17, 12:02
Ne nu niekaip aš jūsų nesuprantu... Kas jum čia kur maištauja? 10L Vilniuj trumpais atstumais yra norma. Man mažiau, nei 10L mieste pavyksta išspiginti tik vasarą (kai nėra kamščių ir kai oras šiltas), tada apie kokius 9L suvalgo. Kad niekas nemaištauja supranti tik tada, kai išvažiuoji į užmiestį

Va buvo kelionė Vilnius-Šiauliai-Kaunas-Vilnius, tai vidutinis kuro suvartojimas išėjo apie 6.5-7L (kruiziniu greičiu)...

Jūs prieš sakydami "o ko tiek tavo ryja???!!!" ar ieškodami sliekų šiknoj- įvertinkit situaciją. Ne visi miestai yra Pabradės ir ne visi dirba 30km už miesto

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
-
redline
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3064
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 01, 18:08
- AutomobilisCOLON ASX
- MiestasCOLON Kaunas/Norway
-
CONTACTCOLON
redline » 2008 03 17, 18:19
ZyXEL rašėCOLONNe nu niekaip aš jūsų nesuprantu... Kas jum čia kur maištauja? 10L Vilniuj trumpais atstumais yra norma. Man mažiau, nei 10L mieste pavyksta išspiginti tik vasarą (kai nėra kamščių ir kai oras šiltas), tada apie kokius 9L suvalgo. Kad niekas nemaištauja supranti tik tada, kai išvažiuoji į užmiestį

Va buvo kelionė Vilnius-Šiauliai-Kaunas-Vilnius, tai vidutinis kuro suvartojimas išėjo apie 6.5-7L (kruiziniu greičiu)...

Jūs prieš sakydami "o ko tiek tavo ryja???!!!" ar ieškodami sliekų šiknoj- įvertinkit situaciją. Ne visi miestai yra Pabradės ir ne visi dirba 30km už miesto

Visiskai pritariu. Negi norit, kad nuvaziuojat 5 km. gesinat varikli, po to vel uz valandos vaziuoji tiek pat, tavo kuro sanaudos butu 6-7 ltr.?

Mitsubishi ASX 2014 m. 116 Ag.
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
-
Arturs
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 996
- UžsiregistravoCOLON 2007 12 25, 03:02
- AutomobilisCOLON SAAB 9-5
- MiestasCOLON Klaipeda
Arturs » 2008 03 18, 20:15
redline rašėCOLONZyXEL rašėCOLONNe nu niekaip aš jūsų nesuprantu... Kas jum čia kur maištauja? 10L Vilniuj trumpais atstumais yra norma. Man mažiau, nei 10L mieste pavyksta išspiginti tik vasarą (kai nėra kamščių ir kai oras šiltas), tada apie kokius 9L suvalgo. Kad niekas nemaištauja supranti tik tada, kai išvažiuoji į užmiestį

Visiskai pritariu. Negi norit, kad nuvaziuojat 5 km. gesinat varikli, po to vel uz valandos vaziuoji tiek pat, tavo kuro sanaudos butu 6-7 ltr.?

aisku norime!!