Kaip zinia, kaina prasideda nuo 51220 lt.
Garantija 3 metai arba 100 000 km.
Standartine iranga mano nuomuone gausi. ABS, EBD, Brake Assist, saugos pagalves visiems keleiviams, saugos strypai, kondicionierius, el. langai, sildomos sedynes, informacinis kompiuteris ir nemazai kitu privalumu. ( jei ka domina placiau imetu nuoruoda ) http://www.mitsubishi-motors.lt/models. ... list&id=48
Isore, vidus mano akiai nuostabus ( teko salone paziureti ir pasedeti )
Atrodo viskas grazu, taciau... Neramina kaip kurios technines sharakteristikos. Variklis 1,5 ( 1499 ) 80 kw. Ar nebus kiek silpnoka 1250 kg sverianciam automobiliui? Pagreitejimas iki 100 km/h 11,6 s. taip pat nedziugina

Siuos klausimus aisku galeciau lengvai isspresti banduomuoju vaziavimu, taciau siuo metu esu ne Lietuvoje, o cia gauti bandomaji vaziavima gana keblu mat esu ne Norvegijos salies pilietis ir norint pirkti automobili sioje salyje pirmiausiai reikia susitvarkyti labai daug formalumu, o be ju negaunu bandomojo vaziavimo ( teko jau kreiptis i Mitsubishi atstovybe ).
Taigi, domintu Jusu nuomuones ar vertas sis automobilis savo kainos ( turiu galvoje butent si 1,5 varikli )