DIskiniai Galiniai stabdziai CARISMA
- Dzeronimas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2922
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 07, 09:51
- AutomobilisCOLON B5+ Variant
- SkypeCOLON wyciukasz
- MiestasCOLON Kaunas
DIskiniai Galiniai stabdziai CARISMA
Sveiki gal kas esat deje, isideje ir isbande Carismoj hecbeke gale vietoj bugniniu stabdziu pasikeisti i diskinius?
Nes kiek ziurejau internete, vienam puslapyje radau kad Carismai yra ir skydiniai stabdziai. bet jei pirkti tai nezinau kuom rizikuoju, ir kaip pertvarkyti reikes viska?
http://www.europerformance.co.uk/pages/ ... brakediscs
Nes kiek ziurejau internete, vienam puslapyje radau kad Carismai yra ir skydiniai stabdziai. bet jei pirkti tai nezinau kuom rizikuoju, ir kaip pertvarkyti reikes viska?
http://www.europerformance.co.uk/pages/ ... brakediscs
- redline
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3064
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 01, 18:08
- AutomobilisCOLON ASX
- MiestasCOLON Kaunas/Norway
- CONTACTCOLON
Re: DIskiniai Galiniai stabdziai CARISMA
Aha, mane irgi tai domintu 

Mitsubishi ASX 2014 m. 116 Ag.
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
- Rubinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 381
- UžsiregistravoCOLON 2007 01 30, 00:05
- AutomobilisCOLON Carisma
- MiestasCOLON Vilnius
Kiek zinau Carismu Doch 140AG einu su diskiniais stapdziais gale..
P.s. ka galvojate islosti su diskiniais stabdziais gale?:) Gi vistiek visas stabdymas tenka priekiniams ratams.
P.s. ka galvojate islosti su diskiniais stabdziais gale?:) Gi vistiek visas stabdymas tenka priekiniams ratams.
Carisma HB 98m EXE Pilkuma
Ar yra diskiniai gale ar ne priklauso turbūt tik nuo to ar klientas pirkdamas Carisma juos užsakė.
Pas mane kaip žinia variklis silpniausias, komplektacija paprasta, o diskiniai stabdžiai yra
Neseniai kečiausi diskus su visom kaladelem. Nebrangu labai. Pasikeitęs supratau, kad jau pora metų galinių stabdžių praktiškai ir neturėjau
(dėl to pats esu kaltas, nes blogai prieš tai stabdžių kaladėles įdėjau keisdamas. Nenudildinau kraštų, kad laisvai vaikščiot galėtų)
Taigi dabar stabdymas akivaizdžiai pasikeitė. Nesvarbu, kad didžiausia stabdymo dalis tenka priekiniams, galiniai irgi svarbu dėl stabdymo balanso išlaikymo.
O jei kalbant į temą, tai nežinau kokia specifika keičiant iš būgninių stabdžių į diskinius. Bet faktas, kad įmanoma.
Pas mane kaip žinia variklis silpniausias, komplektacija paprasta, o diskiniai stabdžiai yra

Neseniai kečiausi diskus su visom kaladelem. Nebrangu labai. Pasikeitęs supratau, kad jau pora metų galinių stabdžių praktiškai ir neturėjau

Taigi dabar stabdymas akivaizdžiai pasikeitė. Nesvarbu, kad didžiausia stabdymo dalis tenka priekiniams, galiniai irgi svarbu dėl stabdymo balanso išlaikymo.
O jei kalbant į temą, tai nežinau kokia specifika keičiant iš būgninių stabdžių į diskinius. Bet faktas, kad įmanoma.
Galant 2.5 Avance '02 - Blackie
Carisma 1.6 GLX '96 - first love sold
Carisma 1.6 GLX '96 - first love sold
- redline
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3064
- AutomobilisCOLON ASX
- CONTACTCOLON
Na visu pirma tai daug daug graziau atrodo diskiniai nei bugnaiRubinas rašėCOLONKiek zinau Carismu Doch 140AG einu su diskiniais stapdziais gale..

- redline
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3064
- AutomobilisCOLON ASX
- CONTACTCOLON
Nu geras, o as buvau isitikines, kad ejo tik su bugniniais galeSingas rašėCOLONAr yra diskiniai gale ar ne priklauso turbūt tik nuo to ar klientas pirkdamas Carisma juos užsakė.
Neseniai kečiausi diskus su visom kaladelem. Nebrangu labai. Pasikeitęs supratau, kad jau pora metų galinių stabdžių praktiškai ir neturėjau(dėl to pats esu kaltas, nes blogai prieš tai stabdžių kaladėles įdėjau keisdamas. Nenudildinau kraštų, kad laisvai vaikščiot galėtų)