Stiklų tamsinimas
- `Tadas`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1032
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 08, 11:37
- AutomobilisCOLON Eclipse 2G
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Stiklų tamsinimas
Buvo anksciau tema,kurioje buvo zmoniu kontaktai kurie tamsina stiklus,bet dabar jos neberadau
Gal kas galetu parashyt Vilniuje zmoniu kontaktus,kurie uzsiima langu tamsinimu?Taip butu abiems geriau, ir man pigiau nei firmoj tamsint ir zmogus uzsidirbtu

Gal kas galetu parashyt Vilniuje zmoniu kontaktus,kurie uzsiima langu tamsinimu?Taip butu abiems geriau, ir man pigiau nei firmoj tamsint ir zmogus uzsidirbtu

Mitsubishi Eclipse 2G GS Juoda
Honda CBR 600cc F4i
Honda CBR 600cc F4i
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
pradėsi mokėti mentukams? ar tik galą tamsinsi?`Tadas` rašėCOLONBuvo anksciau tema,kurioje buvo zmoniu kontaktai kurie tamsina stiklus,bet dabar jos neberadau![]()
- `Tadas`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1032
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 08, 11:37
- AutomobilisCOLON Eclipse 2G
- MiestasCOLON Vilnius
Mentukams siaip as jau nuo pavasario moku
Bet kadangi ten buvo nelabai graziai uztamsinta,persitamsinsiu naujai ir siek tiek maziau procentu,kad nebutu aklina 

Mitsubishi Eclipse 2G GS Juoda
Honda CBR 600cc F4i
Honda CBR 600cc F4i
- skalbiniu_Wagis`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2835
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 10:19
- AutomobilisCOLON Mitsubishi elipse
- MiestasCOLON Alytus
Re:
Nasas rašėCOLONnu jo jei nori eclipsei langus tamsint tai geriau varyt pas gerą žmogų, man 220 kainavo kaip jis sakė "bliūdą" užtamsint, bet užtai jokio brokelio ir laiko jau treti metai einabet tik Alytuj galiu užrodyt, Vilniuj nežinau kur.
kurioi čia vietoi alytui? nes aš kiek klausinėjau tai vienoi vietoi 350lt o kitoi 300lt

VW New Beetle `00 TDI
Suzuki GSXR'600 `05
Suzuki GSXR'600 `05
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
Re: Re:
kurorte jei zinai toki zmogu, seniau balta pitaka turejo, dabar bumeri.skalbiniu_Wagis` rašėCOLONkurioi čia vietoi alytui? nes aš kiek klausinėjau tai vienoi vietoi 350lt o kitoi 300ltNasas rašėCOLONnu jo jei nori eclipsei langus tamsint tai geriau varyt pas gerą žmogų, man 220 kainavo kaip jis sakė "bliūdą" užtamsint, bet užtai jokio brokelio ir laiko jau treti metai einabet tik Alytuj galiu užrodyt, Vilniuj nežinau kur.
RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- skalbiniu_Wagis`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2835
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 10:19
- AutomobilisCOLON Mitsubishi elipse
- MiestasCOLON Alytus
nu tai turbūt taspats kur skambinau,prie dalitkės ten tai pas jy 350lt jau
matyt pabrango 

VW New Beetle `00 TDI
Suzuki GSXR'600 `05
Suzuki GSXR'600 `05
- JAWA9
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 456
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 21, 22:41
- MiestasCOLON nEtevyne Karlstad
ir as ten tamsinau kaip turejau mazgote,uzsisauke is pradziu nezmoniskai tai pasiuliau 250 tai buvo labai patenkintas ir kita diena jau buvo visi langai tamsusskalbiniu_Wagis` rašėCOLONnu tai turbūt taspats kur skambinau,prie dalitkės ten tai pas jy 350lt jaumatyt pabrango

2.4l Galantas '99
4G64 USA
jau rieda
4G64 USA
jau rieda
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
o kaip gi, viskas brangstaJAWA9 rašėCOLONir as ten tamsinau kaip turejau mazgote,uzsisauke is pradziu nezmoniskai tai pasiuliau 250 tai buvo labai patenkintas ir kita diena jau buvo visi langai tamsusskalbiniu_Wagis` rašėCOLONnu tai turbūt taspats kur skambinau,prie dalitkės ten tai pas jy 350lt jaumatyt pabrango

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- JAWA9
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 456
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 21, 22:41
- MiestasCOLON nEtevyne Karlstad
jo ir as ne vakar tamsinausi o pries 3,5m.Nasas rašėCOLONo kaip gi, viskas brangstaJAWA9 rašėCOLON ir as ten tamsinau kaip turejau mazgote,uzsisauke is pradziu nezmoniskai tai pasiuliau 250 tai buvo labai patenkintas ir kita diena jau buvo visi langai tamsusreikia ir derybiniu ygudziu tureti
na man ta 220 kaina tai cia buvo pries kokius 5 metus dar kai 1G turejau neseniai nupirkes.

2.4l Galantas '99
4G64 USA
jau rieda
4G64 USA
jau rieda