na tikrai ne vien dėl lempų jie yra pigūs.Fever rašėCOLONNes yra iš amerikos, Logiškaseeker rašėCOLONKaip manot, kodėl amerikoniškos mašinos pigesnės?Taigi reikia visokias lempas perdarinėt, nes technikinės nepraeisi be kyšio
GALANT
Re: GALANT
GALANT(7) 2.5, V6, 24v,
163 AG.
163 AG.
Aisku ne del lempu. Pirma taj is ten dazniausiai perkami dauzti skende ar dar kaip nors sumaitoti automobiliai. Dazniausiai tokius ten nuperka uz centus, o paskui lietuviu auksarankiai sutvarko. Antra ziaurus dolerio smukimas, o ten kainos isliko beveik tos pacios. Trecia automobiliu gaminimo politika yra tokia, kad ten rinka didele niekas nesiterlioja ir varo stampofkes dazniausiai, i zemos klases auto ten nekisa jokiu navarotu, deda tarkim kelis belekokio turio paprastus variklius, o ir pati surinkimo kokybe dazniausiai tragiska.seeker rašėCOLONna tikrai ne vien dėl lempų jie yra pigūs.Fever rašėCOLON Nes yra iš amerikos, LogiškaTaigi reikia visokias lempas perdarinėt, nes technikinės nepraeisi be kyšio
93m. Galant 1.8 16V 85kw
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
- AutomobilisCOLON Volvo V50
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tai va truputeli pratesiu tepalu tema
Kaip zinia pas mane vis uzsideginejo Geltona tepalu lygio lempute, nors tepalu buvo beveik ties maximum..
Taigi pakeitus tepalus bei tepalo filtra lempute nebeuzsidegineja
kol kas vaziuoju ir dziaugiuos, tfu tfu tfu 

Kaip zinia pas mane vis uzsideginejo Geltona tepalu lygio lempute, nors tepalu buvo beveik ties maximum..
Taigi pakeitus tepalus bei tepalo filtra lempute nebeuzsidegineja

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 81
- UžsiregistravoCOLON 2006 12 17, 19:52
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant 2000, 2.4 GDI
- SkypeCOLON robertasr
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
nerandu Galanto 2000 m. priekinio dešinio suporto rėmėlio su abiem varžtais. Šrotuose siūlo visą suportą su rėmeliu. Kai paklausiu ar tiktrai 2000 m. , jie atsako, kad tinka nuo 1998 iki 2001 metu. Ar neklysta pastarieji ?
dėkui
dėkui
Mitsubishi Galant 2000, 2.4 GDI
http://www.robertas.eu
http://www.robertas.eu
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... &id=112074
Gaila kad angliskas..
salonas liuksovas ir spidometras.. 
Gaila kad angliskas..

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas

Grazu

Beje, jei kam idomu apie galantu visokius modus pasiskaityti ir kitokios info pasirankioti:
http://thegalantcenter.net
Daugiausia amerikonu forumas, bet jie megsta persidarineti savo isore is USDM i JDM arba EUDM

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 705
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 04, 11:11
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant
- MiestasCOLON KNS
gera diena.
pries savaite insigijau viena toki rykli, 2000 m. gimimo, 2,4 gdi. gal kas gali pasidalint patirtim/ziniom apie juos, paprotint ir pan., galu gale autoritetingai leisti suprast, geras tat buvo sprendimas, ar padariau didele klaida, ir dabar sau ant galvos uzsikoriau nesibaigianti dziaugsma pazinciu su meistrais?
kol kas apziureta tik vaziuokle (problemu nerasta) ir pakeisti tepalai. si savaitgali planuojamas paskirstymo dirzelio keitimas ir viskas, kas dar gali islist. kol sito nepadariau, ana pas mani akvariume stovi negainiojama.
pries savaite insigijau viena toki rykli, 2000 m. gimimo, 2,4 gdi. gal kas gali pasidalint patirtim/ziniom apie juos, paprotint ir pan., galu gale autoritetingai leisti suprast, geras tat buvo sprendimas, ar padariau didele klaida, ir dabar sau ant galvos uzsikoriau nesibaigianti dziaugsma pazinciu su meistrais?

kol kas apziureta tik vaziuokle (problemu nerasta) ir pakeisti tepalai. si savaitgali planuojamas paskirstymo dirzelio keitimas ir viskas, kas dar gali islist. kol sito nepadariau, ana pas mani akvariume stovi negainiojama.
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Na man neteko susidurti, taciau kiek kolegos sneka, tai tas GDI kaprizingas varikliukas, bet tikekimes kad suksi daug laimingu km be gedimuolopitekas rašėCOLONgera diena.
pries savaite insigijau viena toki rykli, 2000 m. gimimo, 2,4 gdi. gal kas gali pasidalint patirtim/ziniom apie juos, paprotint ir pan., galu gale autoritetingai leisti suprast, geras tat buvo sprendimas, ar padariau didele klaida, ir dabar sau ant galvos uzsikoriau nesibaigianti dziaugsma pazinciu su meistrais?![]()

Sveikas prisijunges

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Dabar as jums kolegos pasiguosiu..
Man perdege desnes puses stop lempute. Taigi atsisuku tris varztus ir bandau isimti visa zibinta, bet deja jis niekaip neissiima.. kazkas ji dar laiko..
Manuale parodyti tie patys trys varztai
yra tokia kampe balta kaip ir fyske kazkokia, bet kaip ja isstumt as nezinau, nes ji aptraukta guma ir jokio priejimo prie jos nera.. nzn gal kazka ne taip darau? Gal kas esate susidure? Kaip isimti ta velnio daikta? 
Man perdege desnes puses stop lempute. Taigi atsisuku tris varztus ir bandau isimti visa zibinta, bet deja jis niekaip neissiima.. kazkas ji dar laiko..

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 705
- MiestasCOLON KNS
dekui dekui.Mindaugelis rašėCOLON
Na man neteko susidurti, taciau kiek kolegos sneka, tai tas GDI kaprizingas varikliukas, bet tikekimes kad suksi daug laimingu km be gedimu![]()
Sveikas prisijunges
reik tiketis, su mano vazinejimo maniera ta gedimu rizika bus sumazinta bent dalinai. ne pensinykiskas vairavimo stilius, ale bet ir ne dzigitas esmi

- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
O gal turi nuotrauku savo bolido?olopitekas rašėCOLON dekui dekui.
reik tiketis, su mano vazinejimo maniera ta gedimu rizika bus sumazinta bent dalinai. ne pensinykiskas vairavimo stilius, ale bet ir ne dzigitas esmi

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 705
- MiestasCOLON KNS
rankos dar nedaejo iki portretu darymo, ale bet kaip nors reiks artimiauiu metuMindaugelis rašėCOLON O gal turi nuotrauku savo bolido?Idomu butu apzvelgti
Beje automatas pas Tave?

ne, ne automatas. mechanine. esmi keistai isitikines, ka mechanine man labiau patinka

- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tai genda ir tos automatines, tik tiek kad mano svajone yra automatas
Gaila kad Mitsubishi dyzeliui nepritaike automato
Na lauksim fotosesijos

Na lauksim fotosesijos

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 705
- MiestasCOLON KNS
buvo minciu ir apie dyzeli, ale prigasdino mane, kad galanta dyzeli rykliu ne del snukio, o del apetito vadinaMindaugelis rašėCOLONTai genda ir tos automatines, tik tiek kad mano svajone yra automatasGaila kad Mitsubishi dyzeliui nepritaike automato
![]()
Na lauksim fotosesijos