Dazniausiai apsimoka imti tik brangesnias masinas, kurios Lietuvoje kainuoja 8000 EUR ir daugiau. Tai tada gal ir islipsi i +Dzhedaj rašėCOLONNu chia jau reik skaichiuot ar apsimoka imt su vairu deshinej ir perdarinet...ar geriau pasiimti normalia mashina su kairej vairu...paprastai tai neapsimoka perdarinet...
GALANT
- SNOOPY
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1065
- UžsiregistravoCOLON 2004 12 05, 02:00
- AutomobilisCOLON BMW 530D
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
BMW 530D 1999m (221AG)
- tupacshakur
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 73
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 29, 02:00
- Ernis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 219
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 07, 03:00
- MiestasCOLON Elektrenai - Vi
liuks masiniukas atrodo. Tikras ryklys.marius rašėCOLONNu afigiena tacka, solidi, agresivo vaizdas, ir jokiu ciurlingu nereikalauja: uzmeti gerus volus, suzemini ir super!![]()
Jei neklystu apie sita kalba eina: http://www.dreamcarisma.de/images/treff ... 600072.jpg ?
Mitsubishi Carisma 95/96, 1.8 16V
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
gal pas ponuli monitorius blogai sukalibruotas, nes sparnai galanto tikraij neplatinti, stock'iniai jie tokie yra, cia viena ish zhavinguju jo detaliuRiebus rašėCOLONnu jokiu tiurlingu tik va platinti sparnai bamperis slenksciai bet atrodo tai jegele tik ka kainuoja jis biesinus pinigus

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Kazkoks bamperis neproporcingai didelis ir netinka prie bendro vaizdo...Ernis rašėCOLONliuks masiniukas atrodo. Tikras ryklys.marius rašėCOLONNu afigiena tacka, solidi, agresivo vaizdas, ir jokiu ciurlingu nereikalauja: uzmeti gerus volus, suzemini ir super!![]()
Jei neklystu apie sita kalba eina: http://www.dreamcarisma.de/images/treff ... 600072.jpg ?
be to ratai su tokia "palange" man tik ant vw tinka

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
Re: apie litraza
ishkilo man toks klausimas juolab kai klube padaugejo Rykliu, radau cia vos ne viena ish pirmuju temu apie galanta ir kashkaip keistai man su tuo benzo valgymu atrodo, visi rasho 10-12, draskantis 14, kitose temose irgi panashiai.Vyciokas rašėCOLONVisa jusu diskusija tingejau skaityti, taciau maciau, kad jos pradzioj buvo iskiles klausimas - tai visgi kiek rija galantas su V6 2.5 (24v, 165AG) varikliuku.
Na kadangi as zinau, tai galiu jus informuoti, kad sis grazuolis rija:
trasoj - 10l
mieste - 12l
draskantis mieste - 14l
Vat taip va
P.S. Cia kalba eina apie 1998 metais pagaminta galanta.
o bet taciau pas mane normaliai vazinejamt 15 mieste, tai cia normalu ar ne ir nelabai ash per kamshcius dauk vazineju

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Subaru Impreza
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
gal daugoka, bet dar + tavo aftamatas, tai manau kokį 13l turėtų mieste drėbt ne daugiau, o kie tavo manuale rašo M?Ausriukas rašėCOLONishkilo man toks klausimas juolab kai klube padaugejo Rykliu, radau cia vos ne viena ish pirmuju temu apie galanta ir kashkaip keistai man su tuo benzo valgymu atrodo, visi rasho 10-12, draskantis 14, kitose temose irgi panashiai.Vyciokas rašėCOLONVisa jusu diskusija tingejau skaityti, taciau maciau, kad jos pradzioj buvo iskiles klausimas - tai visgi kiek rija galantas su V6 2.5 (24v, 165AG) varikliuku.
Na kadangi as zinau, tai galiu jus informuoti, kad sis grazuolis rija:
trasoj - 10l
mieste - 12l
draskantis mieste - 14l
Vat taip va
P.S. Cia kalba eina apie 1998 metais pagaminta galanta.
o bet taciau pas mane normaliai vazinejamt 15 mieste, tai cia normalu ar ne ir nelabai ash per kamshcius dauk vazineju
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- MiestasCOLON Vilnius
neradauMatosas rašėCOLONgal daugoka, bet dar + tavo aftamatas, tai manau kokį 13l turėtų mieste drėbt ne daugiau, o kie tavo manuale rašo M?Ausriukas rašėCOLON ishkilo man toks klausimas juolab kai klube padaugejo Rykliu, radau cia vos ne viena ish pirmuju temu apie galanta ir kashkaip keistai man su tuo benzo valgymu atrodo, visi rasho 10-12, draskantis 14, kitose temose irgi panashiai.
Subaru Impreza
Subaru Impreza
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
gal daugoka, bet dar + tavo aftamatas, tai manau kokį 13l turėtų mieste drėbt ne daugiau, o kie tavo manuale rašo M?[/quote]Ausriukas rašėCOLON
neradau[/quote]
o tu įsitikinus kad teisingai aritmetinius veiksmus dėlioji?

šiaip nežinau kai psu tais aftamatais, nes vo 1,6 colt aftamat ryja tiek pat kiek ir mano klipiecas jei dar ne daugiau

-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- MiestasCOLON Vilnius
neradau[/quote]Matosas rašėCOLONgal daugoka, bet dar + tavo aftamatas, tai manau kokį 13l turėtų mieste drėbt ne daugiau, o kie tavo manuale rašo M?Ausriukas rašėCOLON
o tu įsitikinus kad teisingai aritmetinius veiksmus dėlioji?

šiaip nežinau kai psu tais aftamatais, nes vo 1,6 colt aftamat ryja tiek pat kiek ir mano klipiecas jei dar ne daugiau

gal, sheip iki ziemos tai budavo 10, 12 max nu ziema galvojau normaliai shalta visdelto buvo, bet dabar jau vel pavasaris, seip nesinori problemu jieshkoti bet...
Subaru Impreza
Subaru Impreza
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Arba vienas iš dviejų karbiuratorių užsikišęsMatosas rašėCOLONo tu įsitikinus kad teisingai aritmetinius veiksmus dėlioji?![]()
šiaip nežinau kai psu tais aftamatais, nes vo 1,6 colt aftamat ryja tiek pat kiek ir mano klipiecas jei dar ne daugiaugal ir parėję kokie oro srauto matuotojai arba gal koks katalyzas užsikimšęs

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- MiestasCOLON Vilnius
kashkur ash jau tai girdejauZyXEL rašėCOLONArba vienas iš dviejų karbiuratorių užsikišęsMatosas rašėCOLONo tu įsitikinus kad teisingai aritmetinius veiksmus dėlioji?![]()
šiaip nežinau kai psu tais aftamatais, nes vo 1,6 colt aftamat ryja tiek pat kiek ir mano klipiecas jei dar ne daugiaugal ir parėję kokie oro srauto matuotojai arba gal koks katalyzas užsikimšęs
Jei galinis- tada blemba brangiai atsieis

Subaru Impreza
Subaru Impreza