Parasyk apytiksles kainasaleksagold rašėCOLONKa rimtai domina automobilio salono vidaus tiuningo darbai, odinio salono,vairu bei kabrio stogu siuvimas su gera kokybe ir sertifikuotomis medziagomis, rasykit man i e-maila.
[email protected]
Oda i salona
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- `Tadas`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1032
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 08, 11:37
- AutomobilisCOLON Eclipse 2G
- MiestasCOLON Vilnius
Nu kad pas tave rimtai kazkas su PM negerai,bent gavai mano nr kuri rashiau?doncce rašėCOLONNu kad nieko pm nuo taves negavauAndriuha rašėCOLONmmm gal gali parodyt foro sawo darbelio, beja kaip supratau tai doncce retai buna forume ar tik 1G daro salonus nesn niekaip negaunu pm![]()
![]()
![]()
pabandyk parasyt dar karta, siaip lankausi cia kelis kartus per diena
darau visokius salonus, bet kiek yra tekia daryt, tai 1G lengviausiai darosi
Mitsubishi Eclipse 2G GS Juoda
Honda CBR 600cc F4i
Honda CBR 600cc F4i
- Illegal drager
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 26
- UžsiregistravoCOLON 2007 06 23, 12:58
- MiestasCOLON Vilnius
jei ka domina salonai is odos,dirbtines odos ar zomso, tai vln yra viena firmele. is fotkiu galima spresti kad neblogai daro.Show rašėCOLONVo blemba...doncce rašėCOLONKiek supratau kalba apie mane einasiaip 1g clipsui persiut visas sedynes pas mane kainuoja 200lt (cia tik uz darba) toliau oda, siaip kaip sau dariausi man odos reikejo 10 metru, bet as dar dariausi galine palange, duru apmusimus, begiu rankena ir ta daiktadeze kur per viduri yra ir vaira, jei tik sedynes uztenka 8 metru, jei ka domina i pm rasykyt
Gal susigundyt? Turiu užsigulėjusios natūralios odos, manau užtektų... Ten septynios škurkės, kiekvienos plotas kažkur tarp pusės kvadrato ir kvadrato. Kaip manai, užteks? Šiaip jau braškanti jinai, kaip suprantu rūbams tai jau nėra gerai, o kaip sėdynem?
Pasitikrinau: yra trys gabaliukai pilkos ir keturi juodos. Idomu, juoda kaip salonui atrodytų? Klipso salone visgi pilka dominuoja...
Hmmm...
Tarkim juodi kraštai, o sedynių centrai pilkesni... Hmmm...![]()
http://www.odita.lt
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 200
- UžsiregistravoCOLON 2007 06 26, 17:31
- AutomobilisCOLON BMW e46
- SkypeCOLON nnitras
- MiestasCOLON Siauliai
pas mus neblogai siuna http://www.autogedas.lt 

- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
http://www.autogedas.lt/lt/galerija/mit ... cf4728.jpgnos rašėCOLONpas mus neblogai siuna http://www.autogedas.lt
Čia nebloga valtis

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
Fever jie tiuningu nedaro cia spoileros darbas
beto cia bodikitas is uzsienio o ne musishkiu darbelis
as pats buvau pas tuos meistrus savo kabrika uzregistravau reiks nuvezt ant dienu o ta klipse maciau jau visa sutvarkyta
ir jei ju jau kiemas pilnas masinu ir laivu manau ju darbu nesiskundzia chebra na paziuresim kaip man padarys ir kiek nulups bet kiek snekejau regis pacanai ne medinem galvom

as pats buvau pas tuos meistrus savo kabrika uzregistravau reiks nuvezt ant dienu o ta klipse maciau jau visa sutvarkyta

ir jei ju jau kiemas pilnas masinu ir laivu manau ju darbu nesiskundzia chebra na paziuresim kaip man padarys ir kiek nulups bet kiek snekejau regis pacanai ne medinem galvom

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 27, 22:45
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 2G
- MiestasCOLON vln
ja ja... riebus teisus, kiekvieno skonis savitas, kas patinka vienam, nebutinai patiks kitam... Na vsio, uztenka OTRiebus rašėCOLONna fkus i cvet druzei netV6 rašėCOLONNu cia tai ziauriai tie spoileriai atrodo ant eclipses... Geriau jau su ziguliu vaziuociau.daugiau tolerancijos draugai mieli ir visiem gyventi bus mieliau

2G Eagle Talon ESi
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
niu va radau musu kaime labai rimtus virukus pasirodo cia man nos prirode tai dabar pas juos palikau savo spydera daryt salona visa odini persiut chemini valyma kilimu ir stoga visa persiut
kadangi kainos labai nesikandzioja tai visai patiko
beliko sulaukt darbu galo nes pas juos eiles po pora menesiu i prieki
cia to 3g kuri del spoileriu apsnekejom vidus beja viska daryta ju paciu spoileriai is nuotrauku atrodo labai tvarkinai visur suvedimai dadaryti posparniai ir t.t visur tikslus suvedimas
fotkas kad ir nekokybiskas gavosi bet is tikro masina atrodo labai ispudingai
visos pigios 3g plasmases apsiutos oda, duris nebarska vnz masina nuo stock skiriasi kaip diena ir naktis ant apdailos tik va gaila kad sis auto parduodamas ar tai i ispanus regis o jie nori kuo mazesniu varikliu tai cia 2.4 agregatas tik

cia to 3g kuri del spoileriu apsnekejom vidus beja viska daryta ju paciu spoileriai is nuotrauku atrodo labai tvarkinai visur suvedimai dadaryti posparniai ir t.t visur tikslus suvedimas
fotkas kad ir nekokybiskas gavosi bet is tikro masina atrodo labai ispudingai

visos pigios 3g plasmases apsiutos oda, duris nebarska vnz masina nuo stock skiriasi kaip diena ir naktis ant apdailos tik va gaila kad sis auto parduodamas ar tai i ispanus regis o jie nori kuo mazesniu varikliu tai cia 2.4 agregatas tik

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...