Tai jei ten tokia diagnostika, kad temoka tik klaidų kodus nuskaityt, tai tokiam atvejui tikrai netiks. O jei gu apsukos nekyla ir variklis dūsta, tai gal kuro filtras, siurblys, slėgio reguliatorius. Varyk į rimtesnę diagnostiką. O ar visi cilindrai ant laisvų dirba?pervx rašėCOLONtai gi rasiau jau kad sakiau kaip ir o jis man:diagnostika nieko ne rodos,iskas tvarkingai!as jam sakau masyna nevaziuoja gaza spaudi dugno o tachometras vos pakyla!nu jis sako vazinek tol kol uzsidegs lempute check engine.o kitaip nieko nzn sako viskas tvarkingaj kompas nieko nerodo ;/
Prapuola gazas ....
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
- pervx
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1561
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 10, 23:34
- AutomobilisCOLON Mitsubishi eclipse 96m.
- SkypeCOLON pitaciokx
- MiestasCOLON Vilnius
Filtras keistas nesenai visai,ant laisvuko dirba graziaivisi cilindari,o kai spaudi gaza (pradedi judet) garsas toks uzdaras labai tipo kazkas kazur uzsikimse,ir jausmas kad to momentu ne visi dirba cilindrai...mpegas rašėCOLONTai jei ten tokia diagnostika, kad temoka tik klaidų kodus nuskaityt, tai tokiam atvejui tikrai netiks. O jei gu apsukos nekyla ir variklis dūsta, tai gal kuro filtras, siurblys, slėgio reguliatorius. Varyk į rimtesnę diagnostiką. O ar visi cilindrai ant laisvų dirba?pervx rašėCOLONtai gi rasiau jau kad sakiau kaip ir o jis man:diagnostika nieko ne rodos,iskas tvarkingai!as jam sakau masyna nevaziuoja gaza spaudi dugno o tachometras vos pakyla!nu jis sako vazinek tol kol uzsidegs lempute check engine.o kitaip nieko nzn sako viskas tvarkingaj kompas nieko nerodo ;/
pats variklis ne dusta,apsukos nekyla ir nevaziuoja ji ...
Mitsubishi Eclipse 1G 199.... 2.0 Dohc .... Parduota
Mitsubishi Eclipse 2G GSTParduota
Mitsubishi Eclipse 2G GSTParduota
- lancer '91
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 83
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 12, 12:46
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- SkypeCOLON armissxx
- MiestasCOLON Šiauliai
Siaip labai panashu kad tikrai kazkuris cilindras atsisako dirbti. Aishku taip dazniausiai buna kai slapia ir t.t. Bent jau mano Coltukui taip buvo.
http://www.idak.eu
ex Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR
ex Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR