Nesedi rykliukas ant kelio
Nesedi rykliukas ant kelio
Na noreciau issiaiskinti ar pas visus nelabai sedi masina ant kelio ar tik pas mane? Didesniu greiciu vaziuojant pradeda plaukiot galas o jai palijo tai isviso baisu vaziuoti greiciau nei 120km/h. Kokie pasiulymai sprendziamt sia problema? Padangos naujos, Amortizatoriai nauji na net nzn ka dar pasikeisti kad sedetu ant kelio gal ratus kokius r17 kad masina kietesne butu ar spiruoklias kokias ale "sportines" 

- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Na nezhinau ka tu vadini sedejimu ant kelio...
Vazhiuojant autostradoj jokiu problemu nekyla ir 140 ir daugiau...
Kokios padangos uzhdetos?
Gal mashina mushta smarkiai ir geometrija pazheista, arba tiesiog ratu suvedimo nera?
Vazhiuojant autostradoj jokiu problemu nekyla ir 140 ir daugiau...
Kokios padangos uzhdetos?
Gal mashina mushta smarkiai ir geometrija pazheista, arba tiesiog ratu suvedimo nera?
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Senesnem Galante (vaziuokle labai panasi), irgi baisiai straige gala. Kaltos buvo ivores (sailenblokai) virs ratu, i kurias servizuose ir per TA kazkodel visai nekreipe demesio. Cia kazkodel ivores neparodytos, bet manau kad vieta kur jos stovi yra aiski

Ivores pirkau Acuroj po 20 lt.
Cia gali buti viena is problemu. Man padejo.

Ivores pirkau Acuroj po 20 lt.
Cia gali buti viena is problemu. Man padejo.
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Tai nekeisk be reikalo. Reik paziureti ar tikrai tos ivores nuejo, nes ten darbo daug su pakeitimu.Kliffaz rašėCOLONna ratai orginalus 205/60 R15. Na matai as gal perdaug noriu nes lyginu su BMW tai skirtumas diena ir naktis. Bet taip kaip dabar yra tai visai nejauku vaziuoti...Na geometrija ledine, masina 100% nedauzta ir pan. Na dar bandysiu pasikeisti tas ivores tikiuosi pades.