Mitsubishi Galant sedybės

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
balakune
Dalyvis
PranešimaiCOLON 10
UžsiregistravoCOLON 2007 03 26, 12:57
MiestasCOLON Vilnius

Mitsubishi Galant sedybės

Neperskaitytas pranešimas balakune » 2007 03 26, 13:01

Sveiki! Pas mane tokia situacija: turiu mitsubishi galant 98m ir pas ji yra veliuro sedynes, ju valdymas yra mechaninis ir jos nesildomos ir galvoju jas pakeisti i odines sedynes, kuriu valdymas yra elektrinis ir jos sildomos.
Ar man tiks 2000m galanto tos odines sedynes? Ir ar viskas normaliai pasijuns ar ten gali neveikt nei ju valdymas nei sildymas? Aciu uz informacija.

Vartotojo avataras
taxistas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 1981
UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
AutomobilisCOLON e38, M67
SkypeCOLON valentaspilz
MiestasCOLON Dzukija
CONTACTCOLON

Re: Mitsubishi Galant sedybės

Neperskaitytas pranešimas taxistas » 2007 03 26, 13:08

balakune rašėCOLONSveiki! Pas mane tokia situacija: turiu mitsubishi galant 98m ir pas ji yra veliuro sedynes, ju valdymas yra mechaninis ir jos nesildomos ir galvoju jas pakeisti i odines sedynes, kuriu valdymas yra elektrinis ir jos sildomos.
Ar man tiks 2000m galanto tos odines sedynes? Ir ar viskas normaliai pasijuns ar ten gali neveikt nei ju valdymas nei sildymas? Aciu uz informacija.
Ir man idomu ar veiktu sildymas. Nes po mano sedynem tai pilna tusciu laidu. Reik kada su testeriu pereit.
O is kur sedynes imsi? Ar tik sedynes imsi ar ir duru apmusalus?
Aushra :arrow: o tavo sedynes sildomos :?: Pavargau laukti :(

:lol: :lol: :lol:
ex: galant 95' TD, 97' TD
e38 M67

http://www.fxpro.co.uk/

Ausriukas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 5203
UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
AutomobilisCOLON Subaru
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Ausriukas » 2007 03 26, 13:13

taxistas rašėCOLON
balakune rašėCOLONSveiki! Pas mane tokia situacija: turiu mitsubishi galant 98m ir pas ji yra veliuro sedynes, ju valdymas yra mechaninis ir jos nesildomos ir galvoju jas pakeisti i odines sedynes, kuriu valdymas yra elektrinis ir jos sildomos.
Ir man idomu ar veiktu sildymas. Nes po mano sedynem tai pilna tusciu laidu. Reik kada su testeriu pereit.

ir sildomos ir elektines viskas vietoj :lol: :lol: Mielas taxiste turiu nuliudint nesulauksi :lol: :lol:
Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota

Subaru Impreza

Vartotojo avataras
Mantas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 6487
UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Mantas » 2007 03 26, 13:25

As irgi sau "koža-roža vsie diela" ieskau. Bet galiu pasakyt - sunkus reikalas. Nuo rudens (nuo tada pradejau ieskot) radau 2 variantus, bet abu anglai.
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)

balakune
Dalyvis
PranešimaiCOLON 10
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas balakune » 2007 03 26, 13:25

taxistas rašėCOLON

Po mano sedynem irgi visokiu tusciu laidu yra, tai galvoju, kad turetu veikt, bet nesu tikras, sedynes ir duru apmusalus imsiu.

balakune
Dalyvis
PranešimaiCOLON 10
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas balakune » 2007 03 26, 13:27

Mantas_V6 rašėCOLONAs irgi sau "koža-roža vsie diela" ieskau. Bet galiu pasakyt - sunkus reikalas. Nuo rudens (nuo tada pradejau ieskot) radau 2 variantus, bet abu anglai.
o anglu sedynes netinka?

Vartotojo avataras
Mantas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 6487
UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Mantas » 2007 03 26, 13:31

balakune rašėCOLON
Mantas_V6 rašėCOLONAs irgi sau "koža-roža vsie diela" ieskau. Bet galiu pasakyt - sunkus reikalas. Nuo rudens (nuo tada pradejau ieskot) radau 2 variantus, bet abu anglai.
o anglu sedynes netinka?
Galines tinka. Ir sedynes ir duru apmusalai. Priekiniai duru apmusalai tiksliai netinka, o sedynes reikia keisti pusem ir permontuot begius. Dar turiu vilciu surast koki europieti, bet jei nieko neiseis - kazka ziuresim su anglais. Beje siuo metu vienas autopliuse anglo salona pardavineja, 800 LTL nori (sake uz 750 atiduotu)
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)

balakune
Dalyvis
PranešimaiCOLON 10
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas balakune » 2007 03 26, 13:44

Mantas_V6 rašėCOLON
balakune rašėCOLON o anglu sedynes netinka?
Galines tinka. Ir sedynes ir duru apmusalai. Priekiniai duru apmusalai tiksliai netinka, o sedynes reikia keisti pusem ir permontuot begius. Dar turiu vilciu surast koki europieti, bet jei nieko neiseis - kazka ziuresim su anglais. Beje siuo metu vienas autopliuse anglo salona pardavineja, 800 LTL nori (sake uz 750 atiduotu)
tai tada nieko gero jei netinka anglu duru apmusalai, kazin ten daug darba butu persidaryt i europini?

BUTTON_POST_REPLY