Mitsubishi Galant sedybės
Mitsubishi Galant sedybės
Sveiki! Pas mane tokia situacija: turiu mitsubishi galant 98m ir pas ji yra veliuro sedynes, ju valdymas yra mechaninis ir jos nesildomos ir galvoju jas pakeisti i odines sedynes, kuriu valdymas yra elektrinis ir jos sildomos.
Ar man tiks 2000m galanto tos odines sedynes? Ir ar viskas normaliai pasijuns ar ten gali neveikt nei ju valdymas nei sildymas? Aciu uz informacija.
Ar man tiks 2000m galanto tos odines sedynes? Ir ar viskas normaliai pasijuns ar ten gali neveikt nei ju valdymas nei sildymas? Aciu uz informacija.
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Re: Mitsubishi Galant sedybės
Ir man idomu ar veiktu sildymas. Nes po mano sedynem tai pilna tusciu laidu. Reik kada su testeriu pereit.balakune rašėCOLONSveiki! Pas mane tokia situacija: turiu mitsubishi galant 98m ir pas ji yra veliuro sedynes, ju valdymas yra mechaninis ir jos nesildomos ir galvoju jas pakeisti i odines sedynes, kuriu valdymas yra elektrinis ir jos sildomos.
O is kur sedynes imsi? Ar tik sedynes imsi ar ir duru apmusalus?
Aushra

-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
taxistas rašėCOLONIr man idomu ar veiktu sildymas. Nes po mano sedynem tai pilna tusciu laidu. Reik kada su testeriu pereit.balakune rašėCOLONSveiki! Pas mane tokia situacija: turiu mitsubishi galant 98m ir pas ji yra veliuro sedynes, ju valdymas yra mechaninis ir jos nesildomos ir galvoju jas pakeisti i odines sedynes, kuriu valdymas yra elektrinis ir jos sildomos.
Aushrao tavo sedynes sildomos
Pavargau laukti
![]()
![]()
![]()
ir sildomos ir elektines viskas vietoj

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Po mano sedynem irgi visokiu tusciu laidu yra, tai galvoju, kad turetu veikt, bet nesu tikras, sedynes ir duru apmusalus imsiu.taxistas rašėCOLONIr man idomu ar veiktu sildymas. Nes po mano sedynem tai pilna tusciu laidu. Reik kada su testeriu pereit.balakune rašėCOLONSveiki! Pas mane tokia situacija: turiu mitsubishi galant 98m ir pas ji yra veliuro sedynes, ju valdymas yra mechaninis ir jos nesildomos ir galvoju jas pakeisti i odines sedynes, kuriu valdymas yra elektrinis ir jos sildomos.
Aushrao tavo sedynes sildomos
Pavargau laukti
![]()
![]()
![]()
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Galines tinka. Ir sedynes ir duru apmusalai. Priekiniai duru apmusalai tiksliai netinka, o sedynes reikia keisti pusem ir permontuot begius. Dar turiu vilciu surast koki europieti, bet jei nieko neiseis - kazka ziuresim su anglais. Beje siuo metu vienas autopliuse anglo salona pardavineja, 800 LTL nori (sake uz 750 atiduotu)balakune rašėCOLONo anglu sedynes netinka?Mantas_V6 rašėCOLONAs irgi sau "koža-roža vsie diela" ieskau. Bet galiu pasakyt - sunkus reikalas. Nuo rudens (nuo tada pradejau ieskot) radau 2 variantus, bet abu anglai.
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
tai tada nieko gero jei netinka anglu duru apmusalai, kazin ten daug darba butu persidaryt i europini?Mantas_V6 rašėCOLONGalines tinka. Ir sedynes ir duru apmusalai. Priekiniai duru apmusalai tiksliai netinka, o sedynes reikia keisti pusem ir permontuot begius. Dar turiu vilciu surast koki europieti, bet jei nieko neiseis - kazka ziuresim su anglais. Beje siuo metu vienas autopliuse anglo salona pardavineja, 800 LTL nori (sake uz 750 atiduotu)balakune rašėCOLON o anglu sedynes netinka?