Puiku kad tinka viskas Bent pas mane pas Galanta tai jie gan laisvoki kai istatai..Finalfour rašėCOLONTaigi, nusipirkau tuos purktukus sostenoje (beja, sake visi cia kaip puolet juos pirkt ), ko pasekoje jie pabrango ir kainuoja 22 lt uz vnt Kapitalistai
Bet tie purksyukai nerealus, tiko geriau nei originalai net, taip tvirtai isistate, zodziu, tvirciau nei originalus stovejo. Purskia irgi afigienai, zodziu, jausmas toks kad ir suskurti visai ne volvo, o 3G eclipsui
Langu apiplovimo purkstuku upgrade'as
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
- AutomobilisCOLON Volvo V50
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Langu apiplovimo purkstuku upgrad'as
Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
nelabai suprantu kaip tai gali nutikti, nes tie "sparneliai" pritaikyti, kad prispaustu prie skardos ta purkstuka. Noreciau pamatyti, is kurios puses jus ten ka bandot pagaminti, kad pas kaikuriuos ten jie laisvoki ar dar koks velnias. Mano nauji purkstukai irgi stovi mirtinai ir tikrai tvirciau negu senieji.Mindaugelis rašėCOLONPuiku kad tinka viskas Bent pas mane pas Galanta tai jie gan laisvoki kai istatai..Finalfour rašėCOLONTaigi, nusipirkau tuos purktukus sostenoje (beja, sake visi cia kaip puolet juos pirkt ), ko pasekoje jie pabrango ir kainuoja 22 lt uz vnt Kapitalistai
Bet tie purksyukai nerealus, tiko geriau nei originalai net, taip tvirtai isistate, zodziu, tvirciau nei originalus stovejo. Purskia irgi afigienai, zodziu, jausmas toks kad ir suskurti visai ne volvo, o 3G eclipsui
FTO - Fcuk The Others
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Galbut kapoto skarda per plona nezinau bet pas mane tikrai ne tvirciau ir deja bet leidzia vandeni, del ko ir teko juos islupt lauk Bet manau kokia plona gumyte pagelbes tik reiks kada paieskoti garaziukekasrupi rašėCOLONnelabai suprantu kaip tai gali nutikti, nes tie "sparneliai" pritaikyti, kad prispaustu prie skardos ta purkstuka. Noreciau pamatyti, is kurios puses jus ten ka bandot pagaminti, kad pas kaikuriuos ten jie laisvoki ar dar koks velnias. Mano nauji purkstukai irgi stovi mirtinai ir tikrai tvirciau negu senieji.
Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
o tu nenori tiesiog slangeliu pasikeisti? Jei jau tos issitampe, tai noreciau pamatyti visas kitas vakumines slangeles - pakeitus gal ir variklio darbas pasikeistu. Juokauju, tik nematau tikslo kist kazkokias gumeles, jei galima tiesiog isideti normaliais zarneles. Galu gale srote islupti kokias padoresnes - negi uz jas paprasys dvieju karviu?Mindaugelis rašėCOLONGalbut kapoto skarda per plona nezinau bet pas mane tikrai ne tvirciau ir deja bet leidzia vandeni, del ko ir teko juos islupt lauk Bet manau kokia plona gumyte pagelbes tik reiks kada paieskoti garaziukekasrupi rašėCOLONnelabai suprantu kaip tai gali nutikti, nes tie "sparneliai" pritaikyti, kad prispaustu prie skardos ta purkstuka. Noreciau pamatyti, is kurios puses jus ten ka bandot pagaminti, kad pas kaikuriuos ten jie laisvoki ar dar koks velnias. Mano nauji purkstukai irgi stovi mirtinai ir tikrai tvirciau negu senieji.
FTO - Fcuk The Others
- Arturs
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 996
- UžsiregistravoCOLON 2007 12 25, 03:02
- AutomobilisCOLON SAAB 9-5
- MiestasCOLON Klaipeda
o jie po viena parduodami ar porom? noreciau ir as, tik kad man 3 reikia..
- Marozas66
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2946
- UžsiregistravoCOLON 2007 11 19, 15:41
- AutomobilisCOLON Vag'enas
- SkypeCOLON Sharhanas
- MiestasCOLON Kaunas
cia sitas modernizavimas sukele autominutei nuostaba, kodel jum cia visiem tu purkstuku prireike sako snd buvau uzsukes, tai vakar paskutinius nupirko...kuris , prisipazinkit?
Galant V6(-)
Audi a6 Avant quattro 2.4(-)
Audi a6 S-line 2.8(-)
Vw Golf (+)
Audi a6 Avant quattro 2.4(-)
Audi a6 S-line 2.8(-)
Vw Golf (+)
- Afigienasz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 703
- UžsiregistravoCOLON 2008 12 04, 20:59
- AutomobilisCOLON mitsubishi colt
- MiestasCOLON kaunas
ot velniava, kiptik shnd norejau nulekt nusipirkti
.... i believe i can fly ....
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
:censored: prie ko zarneles??? As kalbu kad lyjant lietui, kai vanduo stovi ar bega nuo kapoto, tai pro tarpus tarp purkstuko ir kapoto bega po kapotu.. Kadangi pas senus pukstukus yra gumines tarpines, tai purkstukai prisispaudzia prie kapoto ir vanduo neprabega i vidu, o kadangi pas Volvo purkstukus nera guminiu tarpiniu ir jie dedasi tiesiai ant kapoto, tai atsiranda tarpeliai del to kad neprisispaudzia prie kapoto ir por ten vanduo patenka i vidu.kasrupi rašėCOLONo tu nenori tiesiog slangeliu pasikeisti? Jei jau tos issitampe, tai noreciau pamatyti visas kitas vakumines slangeles - pakeitus gal ir variklio darbas pasikeistu. Juokauju, tik nematau tikslo kist kazkokias gumeles, jei galima tiesiog isideti normaliais zarneles. Galu gale srote islupti kokias padoresnes - negi uz jas paprasys dvieju karviu?
ai krc is tikro uzsikniskit, netikiu kad pas kitus nebega, tik ziopliai esat ir nematot Nes jau man dedant naujus purkstukus kilo itarimas kodel nera gumyciu, ir ar nebegs vanduo, ir akurat bega
sostenoj parduodami po vienaArturs rašėCOLONo jie po viena parduodami ar porom? noreciau ir as, tik kad man 3 reikia..
Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- Finalfour
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 421
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 11, 18:31
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse 3.0 GT (3G)
- SkypeCOLON Finalfour
- MiestasCOLON Vilnius
Nu ir kas jeigu ir bega? ot ne px... Ten to vandens per dar simta vietu yra kur pribegti, o tie keli lasai per purkstukus nieko nepakeis tikrai. Per bala geru greiciu prasinesus dar ne tiek vandens pribega
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nu kiekvienas turi savo nuomone, man tas dalykas nepatinka, pasidarysiu kad nebegtu, tik papasakojau savo situacija ir kad kiti atkreiptu demesi:)Finalfour rašėCOLONNu ir kas jeigu ir bega? ot ne px... Ten to vandens per dar simta vietu yra kur pribegti, o tie keli lasai per purkstukus nieko nepakeis tikrai. Per bala geru greiciu prasinesus dar ne tiek vandens pribega
Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- Afigienasz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 703
- UžsiregistravoCOLON 2008 12 04, 20:59
- AutomobilisCOLON mitsubishi colt
- MiestasCOLON kaunas
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu gal tik man tokius ikiso nezinau, kiti nesigyreAfigienasz rašėCOLONo gal tu gavai be gumyciu ?
Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- PovilasMG
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 873
- UžsiregistravoCOLON 2007 09 14, 20:21
- AutomobilisCOLON Galant 2.0 Sport Edition
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
tai kaip supratau ant galanto uzsidejo tik mindaugelis? gal ritai ten mesos per mazai?
M.Galant 2.0 benzinas/dujos
M.Galant 2.0 dyzelis- KILLED
M.Galant 2.0 dyzelis- KILLED
- Vyckele
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3987
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 10, 22:24
- AutomobilisCOLON Outlander PHEV S-AWC (GG3W) '21
- SkypeCOLON traiwetas
- MiestasCOLON Kretinga
- CONTACTCOLON
Ziuriu madafakeriai visus supirkot, Sostenoj pasake, kad 2 like Siauliuose, ir 1 Kaune
Eclipse GS (D32A) '97
Lancer GTS (GS41) '09
Colt CZC Turbo (Z37A) '06
Colt CZ2 (Z33A) '09
Outlander DI-D 4WD (GF6W) '15
Outlander PHEV S-AWC (GG3W) '21
Lancer GTS (GS41) '09
Colt CZC Turbo (Z37A) '06
Colt CZ2 (Z33A) '09
Outlander DI-D 4WD (GF6W) '15
Outlander PHEV S-AWC (GG3W) '21
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11309
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Reiktų atidžiau temą paskaitytPovilasMG rašėCOLONtai kaip supratau ant galanto uzsidejo tik mindaugelis? gal ritai ten mesos per mazai?
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011