Virtual tuning
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3884
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 23, 09:42
- AutomobilisCOLON cb5a
- MiestasCOLON Šiauliai
duok normalia photo/ko tiksliai nori ir visi tavo norai yra atvirai laukiamimpegas rašėCOLONO mano pilkį galima būt taip patiuninguot?
nu cia pastebejau apie tavo sponsorius, kad jie biski "lameriskai padaryti" tk nesupyk labai nes tu suvienodinai "ilgius" o reiktu islaikyt proporcijas (pvz jvc ir koni ilgiai neturetu but vienodi) nes dabar imo atrodo pigiai tik labai nesupyk frendly advice (as uz tokius vinilus)Kevinas rašėCOLONir mano yra siaip tai
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
O man tavo sitas postas labai pigiai atrodo.orangen rašėCOLONduok normalia photo/ko tiksliai nori ir visi tavo norai yra atvirai laukiamimpegas rašėCOLONO mano pilkį galima būt taip patiuninguot?nu cia pastebejau apie tavo sponsorius, kad jie biski "lameriskai padaryti" tk nesupyk labai nes tu suvienodinai "ilgius" o reiktu islaikyt proporcijas (pvz jvc ir koni ilgiai neturetu but vienodi) nes dabar imo atrodo pigiai tik labai nesupyk frendly advice (as uz tokius vinilus)Kevinas rašėCOLONir mano yra siaip tai
- ZEX
- VIP narys
- PranešimaiCOLON 2852
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 20, 03:00
- AutomobilisCOLON Be Mitsubishi
- MiestasCOLON Vilnius
Nu bet tos prabos ilgejimo tvarka tai suxorangen rašėCOLONduok normalia photo/ko tiksliai nori ir visi tavo norai yra atvirai laukiamimpegas rašėCOLONO mano pilkį galima būt taip patiuninguot?nu cia pastebejau apie tavo sponsorius, kad jie biski "lameriskai padaryti" tk nesupyk labai nes tu suvienodinai "ilgius" o reiktu islaikyt proporcijas (pvz jvc ir koni ilgiai neturetu but vienodi) nes dabar imo atrodo pigiai tik labai nesupyk frendly advice (as uz tokius vinilus)Kevinas rašėCOLONir mano yra siaip tai
Mitsubishi EVO 8 '05 MR
Mitsubishi Eclipse '94 GS
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
Mitsubishi Eclipse '94 GS
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2