tepalo lygis variklyje???
tepalo lygis variklyje???
Susidomejau tokiu dalikeliu, kai nusipirkau mitsa tai buvo praietu metu birzeli, po pirkimo iskart pakeiciau tepala, lyg matuoklis rodydavo normoje. Po to biski tepalo suede nes i magistralej pjaudavau 160 dapyliau ir biski padauginau, buvo truputi virs normos kokie 3-4 mm. Neseniai autoservise keite tepalus nes jau reikejo pagal rida, tai pasitikrinu, kad man rodo irgi biski virs normos, nors masina atrodo stovi lygioj vietoj matuokli kisu kelis kartus nusluostes su skudureliu. Su varikliu kol kas problemu neturejau dirba graziai ir traukia gerai, tai galvoju ar meistrai irgi biski daugiau ipyle, ar man reikia del to pergyvent?? Ir ar gali kas labai blogo nutikti, jei tepalo yra daugiau keliais mm nei norma?? Jei kas zinot kokios problemos gali kilti del to parasykit variantus. Busiu dekingas. Ir jei del to nereiktu sukti galvos tai nuraminkit
Lancer 94-95, 1.6 benzas, gerai eina, tik pastoviai islenda koks shudukas
Jei nespaudi tai neimk į galvą, bet jei mini normaliai tai geriau nupilk. Aš irgi galvojau nieko tokio truputi perdaug bet pamynus į palangą pernai 140-190(spidometras tiek rodė kiek tai realu neįsivaizduoju) pilnu ekipažu pramušė riebokšlius... teko susidėti naujus brungūs originalus ale negaila buvo pinigo.
Lancer CA0 93 1.6 83kW vy?°nia
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
cia kas tau rieboksliai braungūswooppyz rašėCOLONJei nespaudi tai neimk į galvą, bet jei mini normaliai tai geriau nupilk. Aš irgi galvojau nieko tokio truputi perdaug bet pamynus į palangą pernai 140-190(spidometras tiek rodė kiek tai realu neįsivaizduoju) pilnu ekipažu pramušė riebokšlius... teko susidėti naujus brungūs originalus ale negaila buvo pinigo.
Nepyk Nervas bet mano patarimas tau, kuo greiciau stumk tu savo klipse i marcias, nes normaliai tau nieks variklio atn marijos zemes nepadarys, o ir neapsimoka. parduok sita ir ieskok kitos, tik kai kita kart pirksi, tai ziurek kad nei dumelio is dusles nebutu ir nuvaryk i groundzero kad leak testa padarytu.nervas rašėCOLONriebokshliai da nieko, ash pasikeichiau, ale tepalus vis tiek siurbia kaip kamane. psixologishkai ruoshiuosi zhiedu mainymui. nors vestuvem dar nekvepia. bet ir nekvepes jej tukstanchiuj litra tepalo suvalgo. pyximes rimtaj.
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
O del tepalo kiekio, tai jei jo perdaug tai negerai nes prie aukstu apsuku gali kaip jau minejo sukilus slegiu ir salnykus isverst ir tarpines prapust, geriausia laikyt saugia puse normos ar siek tiek daugiau.
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
ale gal ir tiesa sakai. tex ieshkot naujos. bet taip gaila, kad nu. jau ir sukishau bishki. bet gal geriau i sekanchia kisht.ise rašėCOLONNepyk Nervas bet mano patarimas tau, kuo greiciau stumk tu savo klipse i marcias, nes normaliai tau nieks variklio atn marijos zemes nepadarys, o ir neapsimoka. parduok sita ir ieskok kitos, tik kai kita kart pirksi, tai ziurek kad nei dumelio is dusles nebutu ir nuvaryk i groundzero kad leak testa padarytu.nervas rašėCOLONriebokshliai da nieko, ash pasikeichiau, ale tepalus vis tiek siurbia kaip kamane. psixologishkai ruoshiuosi zhiedu mainymui. nors vestuvem dar nekvepia. bet ir nekvepes jej tukstanchiuj litra tepalo suvalgo. pyximes rimtaj.
pykta yklypse du-nulis dohc 2000gt (paleidzhiu ish ranku)