Mitsubishi Carisma
- Dzeronimas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2922
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 07, 09:51
- AutomobilisCOLON B5+ Variant
- SkypeCOLON wyciukasz
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Mitsubishi Carisma
tokiu groteliu as tai noriu jos istikro realiai labai gerai atrodo. maciau jau ir lietuvoj su tokiom vazineja
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Ir veidrodėliai ir ratlankiai čia yra nuo >2000 metų Carisma Dynamics modifikacijos
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Amplis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 583
- UžsiregistravoCOLON 2008 09 28, 10:10
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carizma Sport
- SkypeCOLON Papuliukas96
- MiestasCOLON Vilnius
Nu va radau sau tinkama tema. Sweikucei Carizminei.. As taipat turiu Carizma.
Darbas zmogu tepa.. :D
- Dzeronimas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2922
- SkypeCOLON wyciukasz
- MiestasCOLON Kaunas
Sveikas, kokia Carisma vairuoji, kelintu metu. Imesk FotoAmplis rašėCOLONNu va radau sau tinkama tema. Sweikucei Carizminei.. As taipat turiu Carizma.
- Amplis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 583
- MiestasCOLON Vilnius
Imesiu foto tik apie trecedieni nes ketvirtadieni atsivariau ir suo momentu tavrkau. pirkau is Belgijos, 98metu sidabrine variklis 1.8l kilovatu arti 86kw+ mazas tiuningas:)
- redline
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3064
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 01, 18:08
- AutomobilisCOLON ASX
- MiestasCOLON Kaunas/Norway
- CONTACTCOLON
Na cia mano isitikinimu geriausias variantas tarp Carismu ( turiu galvoje varikli )Amplis rašėCOLONImesiu foto tik apie trecedieni nes ketvirtadieni atsivariau ir suo momentu tavrkau. pirkau is Belgijos, 98metu sidabrine variklis 1.8l kilovatu arti 86kw+ mazas tiuningas:)
Beje mano taip pat is Belgijos, taip pat 85 kw tik metai 97
Mitsubishi ASX 2014 m. 116 Ag.
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
- Dzeronimas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2922
- SkypeCOLON wyciukasz
- MiestasCOLON Kaunas
redline rašėCOLONNa cia mano isitikinimu geriausias variantas tarp Carismu ( turiu galvoje varikli )Amplis rašėCOLONImesiu foto tik apie trecedieni nes ketvirtadieni atsivariau ir suo momentu tavrkau. pirkau is Belgijos, 98metu sidabrine variklis 1.8l kilovatu arti 86kw+ mazas tiuningas:)
Beje mano taip pat is Belgijos, taip pat 85 kw tik metai 97
maniske taip pat is Belgu nes kiek zinau olandijoj rinktos buvo, tai toj apskrity labai paplitusios ypac vokieciuose
- Amplis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 583
- MiestasCOLON Vilnius
nu va vakar mazute nudazau. Sen potruputi kroviau, istatem stikla, liko tik sutrintis dulkes ir isvalyti salona. ir bus foto sesija.xDDD
- Dzeronimas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2922
- SkypeCOLON wyciukasz
- MiestasCOLON Kaunas
laukiamAmplis rašėCOLONnu va vakar mazute nudazau. Sen potruputi kroviau, istatem stikla, liko tik sutrintis dulkes ir isvalyti salona. ir bus foto sesija.xDDD
Sveiki Carizmatikai.Galiu pasigirti.Stabdzius susitvarkiau.Nors kainavo ir pinigu ir nervu.O buvo toks mielocius,kad geda kam ir pasakyti.Pamenat,dar pavasari sakiau,kad abs neveikia.Cha,ne ten ieskojau.Blyn,man darbe bicai sake,kad jei abs neveikia,tai stabdziai turi veiukti ir abs nei prie ko.Taip ir buvo.Pakeiciau siurbli su moduletorium abs,nieko,tas pats,paskui pakeiciau pagrindini cilindriuka stabdziu,nieko.Norejau jau keisti stiprintuva,bet nespejau.Sakau reik pasiziureti ar yra vaakumas.Buvo kazkoks,bet nepakankamai.Nu lemputei uzgesti uzteko,bet stabdziams ne.Taiva,jei noresit suzinoti kas buvo pasiteiraukit,nes man geda sakyti.
Mitsubishi carizma,1800 GDI
- Dzeronimas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2922
- SkypeCOLON wyciukasz
- MiestasCOLON Kaunas
tai rezk, ko cia slepti:) pas mane siuo metu ir stabdziai jau nebeklauso, penktadieni pas meistrus varau
Nu nieko as neslepiu,bet sakoma,is klaidu mokomasi.Zodziu ten kur is isiurbimo kolektoriaus iseina vakumo vamzdelis,ten visuje buvo kazkas prilipe.Nesudare reikemo vakumo.Abs kompas meta klaida .Stabdziu nera.Nu stabdziai tokie tarsi nebutu stiprintuvo.Tai va toks gedimas tiktai.Dabar turiu atliekama abs siurbli su moduletorium ir pagrindini stabdziu cilindriuka.Jei kam reik,kreipkites.
ABS siurblys tai cia kur po kapotu kampe stovi? man reikia, nes po avarijos sulauze ta elektrine jungti kur i ji jungiasi., o abs lempute isvis pas mane nedega
- redline
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3064
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 01, 18:08
- AutomobilisCOLON ASX
- MiestasCOLON Kaunas/Norway
- CONTACTCOLON
Stovi po kapotu. Bet nelabai paaiskinsiu kuris. Nufotkink jei nori pasakysiu ar tasaudrellis rašėCOLONABS siurblys tai cia kur po kapotu kampe stovi? man reikia, nes po avarijos sulauze ta elektrine jungti kur i ji jungiasi., o abs lempute isvis pas mane nedega
Mitsubishi ASX 2014 m. 116 Ag.
Taip,stovi variklio skyriuje ant desinio sparno.I ji jungesi 6 vamzdeliai. ir jungtis laidai ta prasme.Kelintu metu masina?Nes zinok skiresi tie siurbliai,as kai ieskojau,tai atveze buvo kitoki visiskai.ten buvo Carizma dyzelis 97 metu.Tik tas siurblys su moduletorium yra pas mane su uzfiksuotu gedinmu.Nu isirasiusi klaida,reikalingas prietaisas kaiidesi,kad istrintu ta klaida.