As tai darau taip: Su kampiniu slifuokliu nuimu visas rudis, veliau patepu rudziu suriseju. Veliau nugruntuoju ir dazau. Yra dar kitas neblogas dalykas tai rudziu salinimas elektrolizes budu. nei kart nebendziau, bet manau teks ismegint nes tas actas man kazkaip nelabai
_________________ Mitsubishi galant glsi - sold Mazda xedos6 v6
esu girdejas kad dar su actu ir folija nuo duslintuvu bakeliu ar antgaliu nuima labai lengvai rudis, kazka draugas yra sakes, bet tikslei kazko tai nepasakysiu
esu girdejas kad dar su actu ir folija nuo duslintuvu bakeliu ar antgaliu nuima labai lengvai rudis, kazka draugas yra sakes, bet tikslei kazko tai nepasakysiu
cia idomus varijantas.galetumei aprasyti placiau kas ten kaip
Užsiregistravo: 2008 11 22, 15:27 Pranešimai: 210 Miestas: Šiauliai
snapsazs rašė:
yra rode per kazkokia laida kai taip eksperimentavo tik vietoje acto naudojo coca cola ir tipo pavyko
yra rode per kazkokia laida kai taip eksperimentavo tik vietoje acto naudojo coca cola ir tipo pavyko
Aha, as sita maciau per norvegiska televizija Norvegai dar su ja ir toletus bande valyti ir tikrai CocaCola isvalo ir klozetus
Karolis 93 rašė:
Nuo masinos kebulo rudis gerai patrynus nuima cilitas arba bet kokis kitas valiklis virykles. Isbandyta ant baltos masinos.
cia geras, ne as tai visiskai tikiu, tik siaip prisiminiau posaki: dyzelis-traktoriams, benzas- masinoms, o dujos - viryklėms... tai pridejus dar ir cilit su fairiu bei ajaxu, visa virtuve gausis , o jei ir šaldiklis bagaznike, nu tai jau lux apartamentai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume