Man asmeniskai-tai cia patinka.Kiekvienas su savais navarotais,humoro jausmo nestokojanciu zmoniu taip pat yra.Kiekviena karta cia apsilankes issinesu kazka naujo ir naudingo,kaip kad ir paprasciausia informacija.Myte viename buvau, kur buvo 09 metu sezono uzdarymas.Taip... buvo grupeles zmoniu,kurie buvo atsiskyre nuo nauju veidu,bet atsimenu ir ta dalyka, kai dar megoj stovejom priejo panele ir su visais nematytais veidais pasilabino-tai buvo geras gestas.Mano manymu viskas normoj,reikia tik i savo vieta atsistoti.Jei nemoku normaliai paklausti isvis nerasau,paprasta
_________________ Eclipse 1g (Geisha) Cia niekas nejuokauja :D
Man asmeniskai-tai cia patinka.Kiekvienas su savais navarotais,humoro jausmo nestokojanciu zmoniu taip pat yra.Kiekviena karta cia apsilankes issinesu kazka naujo ir naudingo,kaip kad ir paprasciausia informacija.Myte viename buvau, kur buvo 09 metu sezono uzdarymas.Taip... buvo grupeles zmoniu,kurie buvo atsiskyre nuo nauju veidu,bet atsimenu ir ta dalyka, kai dar megoj stovejom priejo panele ir su visais nematytais veidais pasilabino-tai buvo geras gestas.Mano manymu viskas normoj,reikia tik i savo vieta atsistoti.Jei nemoku normaliai paklausti isvis nerasau,paprasta
O kad visi su tokiu poziuriu cia ateitu, kaip butu lengva valdybai
O kad visi su tokiu poziuriu cia ateitu, kaip butu lengva valdybai
Nesuprantu juk skustis nera ko cia atejus ir juolab priekaistauti Ateini susirandi tinkama informacija, pasijuoki is visu fail ir t.t skilciu ir iseini su gera emociju doze.Juk galu gale as asmeniskai nedalyvauju klubo veikloje-tai tenkinuosi ka gaunu atrodo elementaru
_________________ Eclipse 1g (Geisha) Cia niekas nejuokauja :D
Siūlau trint visus iš eilės vartotojus, kurie užsiregistravę prieš metus ar daugiau ir neparašę nei vieno posto. Gera mintis
Jei valdyba kazkada nusprestu ieskoti remeju klubo veiklai, tai didesnis registruotu forumieciu skaicius yra daugiau pliusas negu minusas.
Hm... o as manyciau, kad didesnis pliusas butu tureti daugiau klubo nariu, o ne registruotu forumo dalyviu protingas remejas nemanau, kad atsizvelgs i uzsiregistravusius ir neaktyvius forumo dalyvius
Užsiregistravo: 2006 11 30, 16:22 Pranešimai: 2510 Miestas: Sun City
Kaip jums mintis, kad kaip nors aukleti nemandagius ir nekulturingus forumo dalyvius? Gal galima butu skirti koki perspejima po avataru, kad turi nuobauda uz nepagarbu bendravima ir gavus tokias 3 nuobaudas salinti lauk is forumo? Ir dar, ar imanoma tokia funkcija, kai pamatai zeidzianti arba jau kivircini posta paspausti po postu mygtuka Report apie netinkama posta ar kazka panasaus ?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume